LinkedIn-workshop på IA Sprog (Sprogcenter)

Workshop: Er du en ‘Ninja’ til LinkedIn?

Bliv bedre til LinkedIn med denne workshop. Få tips og digitale genveje til at bruge LinkedIn smart og styrke dine muligheder i Danmark.

IA Sprog inviterer dig med til en workshop med fokus på din optimale brug af det sociale medie LinkedIn. Workshoppen starter med et oplæg af Louise Sand, som har 10 års erfaring med kommunikation og har hjulpet virksomheder med LinkedIn inden for detail, tech og læring.

Efter oplægget arbejder vi med konkrete LinkedIn værktøjer. Lene Sejr og Tina Kajhøj, som du måske kender fra Jobsøgningscaféen bidrager også, så der bliver masser af hjælp at hente.

Om workshoppen

Når du tilmelder dig workshoppen, får du en assessment test med 4 spørgsmål om din brug af LinkedIn.

Dine svar bliver brugt til at tilrettelægge workshoppen, fordi vi ved, at nogle blot vil forbedre deres profil, mens andre gerne vil have tips til, hvordan man deler, liker og deltager i relevante dialoger. Og nogle vi bare have et crash course til det hele.

Uanset dine ønsker, er du velkommen. Og du behøver ikke være en ’Ninja’ til LinkedIn for at være med. Bare du forstår dansk eller engelsk. Har du spørgsmål, så kontakt Louise Sand på losa@iasprog.dk.

Hvor og hvornår finder workshoppen sted?

Onsdag den 8. november 2017
Kl. 18:30 – 20:00
IA Sprog, Vibevej 9, Baghuset

Hvad skal jeg gøre for at deltage?

Tilmeld dig her

Senest den 6. november 2017