Advanced Conversation

Samtaletræning for fortsættere
Kun for fortsættere

Med samtaletræning bliver du bedre til at kommunikere på dansk, mens du udvider dit kendskab til dansk sprog, kultur og samfund.

Du lærer strategier til at starte en samtale og holde samtalen i gang. Kurset vil hjælpe dig med til at få mere glæde af det dansk du allerede kan: Du lærer både samtalestrategier og lyttestrategier, så du bedre kan forstå, hvad de andre i samtalen siger.

Kurset er samtidig en god anledning til at få styrket dit ordforråd og din udtale, da vi afsætter tid til at arbejde med begge dele.

Vi starter kurset i samtaletræning med at lære dig og dine interesser bedre at kende ved hjælp af øvelser og præsentationer. Der vil være samtaler om dansk samfund, kultur og politik. Desuden vil der være samtaler om udvalgte emner, som du og dine deltagere selv vælger i fællesskab med læreren.

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Hvem kan deltage?

  Kursister, som har bestået modul 4.
 • Varighed

  15 uger
 • Lektioner

  Én undervisningsgang med 3 lektioner per uge
 • Pris

  1800 kr
Tilmeld Holdstart

Online danskkursus for begyndere

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info & tilmelding