Nyt konsortium indenfor dansk som andetsprog

Samarbejde er fremtiden – IA Sprog og AOF danner partnerskab på sprogcenterområdet

En ny alliance har set dagens lys inden for danskuddannelse til voksne udlændinge.

Det er Danmarks største sprogcenter, IA Sprog i København, der i forbindelse med udbuddet i København har dannet et konsortium med foreningen AOF Job og Dansk der blandt sine medlemmer tæller 13 sprogcentre rundt i hele landet.

Samarbejdets styrke og omdrejningspunkter vil bl.a. bestå i :

  1. at udvikle pædagogiske og teknologiunderstøttede undervisningsmetoder
  2. at samarbejde fleksibelt og virksomhedsrettet om danskuddannelse
  3. at bidrage til modtagelse, fastholdelse og integration af kommunens nye selvforsørgende borgere
  4. at sikre vidensdeling og innovationstiltag i et samarbejde på tværs af kommunens leverandører på området.

Konsortiet udspringer af en række forskellige forhold: De mange reguleringer, et marked i konstant forandring og det igangværende udbud hvor det er helt tydeligt, at alle leverandører har brug for at stå stærkere i morgen end i dag for at løse opgaverne effektivt og kvalitetsmæssigt til gavn for kursisterne og på højde med kommunens forventninger.

“Vi har fundet vores løsning og tilbyder sammen et tilbud der har en kvalitet og innovationskraft som imødekommer fremtidens krav og forventninger. Vi er klar fra dag ét til at løse opgaven og byder alle kursister, uanset uddannelsesmæssig baggrund, velkommen,” udtaler Jørgen Dan, direktør i AOF Job og Dansk.

IA Sprog fortsætter som hidtil og vil være ansvarlig for driften, udvikling og gennemførelse af undervisningen og ansættelse af lærere.

Vi tror, at samarbejde er fremtiden og ser frem til den synergieffekt, dette vil give,” udtaler direktør Jørgen Jespersen fra IA Sprog.