Udsigt over huse i København, som er byen hvor mange opholder sig, når de skal forberede sig til Studieprøve - skriftlig træning

Studieprøve – skriftlig træning
C1 – Proficiency (CEFR)

Info

 • Sted

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Pris

  12 uger
  48 lektioner
  2250 kr
 • Adgangskrav

  Bestået PD3 – Inden optagelse vil der være en visitation med vores studievejleder.
 • Afsluttende prøve

  Kurset forbereder dig på at gå op til den skriftlige del af Studieprøven, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
Tilmeld Se holdstart

Forbered dig til Studieprøven med erfarne lærere.

Har du brug for Studieprøven til uddannelse eller arbejde, men er usikker på den skriftlige del? Vi kan hjælpe dig. Vores lærere har lang erfaring med at undervise i Studieprøven og kan guide dig til at nå det rette niveau.

Metode

Vi har tilrettelagt et forløb, hvor du dels arbejder tematisk med aktuelle samfundsrelaterede emner, dels lærer at opbygge og strukturere en tekst med den rette sammenhæng og de sproglige elementer, der kræves for at bestå Studieprøven. Du vil også kunne deltage i en prøveeksamen, som vil blive bedømt med karakter.

På kurset lærer du, hvordan man på studieprøveniveau:

 • analyserer og videregiver faktuel information
 • ræsonnerer
 • perspektiverer
 • vurderer
 • underbygger en påstand sammenhængende og relevant argumentation

Alt sammen naturligvis på C1-niveau eller såkaldt Proficiency level ifølge Common European Framework of Reference (CEFR).

Du vil komme til at træne din skriftlige sprogfærdighed med officielle opgaver fra tidligere eksaminer, som du alle har adgang til via vores Læringsplatform (LMS).

Personlig feedback

På den ugentlige mødegang gennemgås specifikke grammatiske emner, og emnet for den ugentlige opgave gennemdiskuteres med de andre medstuderende og læreren. Du får naturligvis personlig skriftlig og/eller mundtlig feedback på dine opgaver.

Digital læringsplatform

Som kursist på IA Sprog får du adgang til vores LMS. Her har du direkte onlinekontakt til din lærer og dit hold, men også adgang til et væld af digitalt materiale bestående af film, lydfiler med udtaleøvelser, interaktive grammatikopgaver, tidligere studieprøveopgaver og meget mere.  

Tilmeld Se holdstart

Må vi inspirere dig til at lære dansk?

Danskkursus Flex er skræddersyet til at give dig en optimal læringsoplevelse baseret på såvel klasseundervisning som online aktiviteter.

Tilmeld dig og nyd godt af fordelene ved Blended Learning. Vi har ledige pladser på vores hold i august.

Info & tilmelding