Online Danish Course

Danskkursus online
Videokonference og webinar

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Kom flyvende fra start

For at sikre, at du kommer helt rigtigt fra start, og at du har de rigtige programmer installeret mm., indleder vi kurset med en mødegang, hvor du hilser på din underviser og de andre på holdet. Du kommer nemlig ikke til at lære alene, bare fordi du har valgt at lære online.

Er du klar til en ny måde at lære på?

Glæd dig til en spændende, ny måde at lære på, hvor du kommer til at samarbejde med andre kursister på dit niveau. Du bliver en del af et digitalt læringsunivers. Her guider vi dig i at bruge dit danske sprog aktivt og forbedre det konstant sammen med dine medkursister. Én gang om ugen undervises hele holdet af jeres lærer gennem videokonference. Derudover får I får også et ugentligt webinar med fokus på udtale. Det er nødvendigt, at du også kan arbejde selvstændigt og prioritere din tid for at nå læringsmålene.

Vi støtter din læring med en omfattende pakke

Der er i alt tre fysiske mødegange på kurset: Start, midtvejs og afslutningsvis. Du har én ugentlig onlineundervisning (videokonference) med tre lektioner samt et webinar med fokus på udtale. Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Personer med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang. Du skal kunne bruge 7 - 10 timer på hjemmearbejde om ugen for at nå læringsmålene. Kurset kræver desuden, at du taler og forstår engelsk og har gode it-kundskaber.
 • Afsluttende prøver

  Hvert modul afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår de 3 fysiske mødegange?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Pris

  2400
 • Varighed & start

  12 uger med 3 lektioner per uge.
  + Ugentligt webinar med fokus på udtale.
  START: 3. april
 • Fremmøde

  I tillæg til onlineundervisningen er der tre mødegange i dette kursus: Start, midtvejs og afslutningsvis.
 • Niveau

  Kurset udbydes i øjeblikket kun på modul 1 for begyndere.
Tilmeld

Online danskkursus for begyndere

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info & tilmelding