Online Danish Course

Online danskkursus
1 og 2

Info

 • Adgangskrav

  Du har:
  En universitetsuddannelse, eller du er studerende
  Gode engelskkundskaber
  Kendskab til basale grammatiske begreber
  En god internetforbindelse
  Selvstændige og strukturerede studievaner
 • Antal deltagere

  Max 4
 • Test

  Begge forløb afsluttes med en test
 • Hjemmearbejde

  Du kan forvente ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.
 • Varighed

  Hvert kursus består af 12 undervisningsgange á 2 lektioner.
 • Pris

  6000 kr.
Tilmeld Holdstart

På vores online danskkursus kan du deltage hjemmefra, fra dit arbejde eller sågar fra udlandet. Du vil gerne lære at tale, læse, forstå og skrive dansk. Du har et travlt arbejdsliv og rejser måske ofte, ja, måske bor du ligefrem i udlandet, men har brug for at lære dansk.

Vi har et kursus til dig!

Kurset

Vi tilbyder et online danskkursus i to dele: Online danskkursus 1 og Online danskkursus 2. Hvis du følger begge forløb, vil du i løbet af 5-6 måneder være i stand til at kommunikere på dansk i et enkelt, men let forståeligt sprog. Det svarer til niveau A2 ifølge Common European Framework of Reference (CEFR).

Hvis du blot ønsker en kort intro til dansk, fordi du står og skal flytte til landet, kunne Online danskkursus 1 være den perfekte løsning.

Online screening

For kursusstart giver vi dig en screening for at sikre, at du har det rette niveau i forhold til det kursus, du har valgt. Selve screeningen foregår også online.

Fokus på udtale

Vi har et særligt fokus på udtale lige fra starten, fordi det er essentielt for at udvikle et letforståeligt dansk. Du kommer til at arbejde med læse-, lytte- og kommunikationsstrategier samt emner, der relaterer sig til hverdagsliv, arbejde og uddannelse i Danmark.

Ugentlig videokonference

Du deltager i en ugentlig videokonference med din lærer og andre kursister i to en halv time. Det er den bedste måde at øve mundtligt dansk på, og få svar på grammatiske tvivlsspørgsmål og vejledning direkte fra din lærer. Læsning og skrivning finder sted uden for det virtuelle klasselokale, men der vil naturligvis være skriftlig feedback fra underviseren.

Digitalt univers

Du får adgang til et kæmpestort og unikt digitalt materiale udviklet af vores professionelle sproglærere og forskere igennem de sidste 30 år.

Tilmeld Holdstart

Må vi inspirere dig til at lære dansk?

Danskkursus Flex er skræddersyet til at give dig en optimal læringsoplevelse baseret på såvel klasseundervisning som online aktiviteter.

Tilmeld dig og nyd godt af fordelene ved Blended Learning. Vi starter løbende nye hold.

Info & tilmelding