Computer op en strand. Online dansk.

Suppler undervisningen med online dansktræning

Kontakt os Se alle vores kurser

Som kursist på IA Sprog kan du supplere klasseundervisningen med online dansk når og hvor du vil – for eksempel på din smartphone i bussen. På vores store onlinelæringsplatform, som er til din rådighed døgnet rundt, finder du masser af interaktive øvelser i eksempelvis grammatik, udtale samt læse- og lytteforståelse.

Blandt andet kan du finde undervisningsvideoer og arbejdsmarkedsfilm, lydfiler til træning af udtale og interaktive øvelser til træning af ordforråd, lytning, skrivning og læsning.

Vi bruger verdens mest udbredte onlinelæringsplatform Moodle. Den giver dig mulighed for at træne og arbejde med det danske sprog på den måde der passer bedst ind i din hverdag.

Du får dit eget login til onlinelæringsplatformen så snart du har meldt dig til et kursus hos IA Sprog. Det kan du også bruge når du vil gå online på et af vores it-værksteder efter undervisningen. Og der er naturligvis gratis wi-fi på hele skolen.

Onlinelæringsplatformen bruges også i selve undervisningen. Hvert hold har sit eget virtuelle klasserum hvor klassen mødes og kommunikerer – eksempelvis om dagens lektion og lektier. IA Sprogs onlinelæringsplatform gør undervisningen up to date og interaktiv, og den giver dig mulighed for at supplere undervisningen med ekstra træning af præcis det du har behov for.

Kontakt os Se alle vores kurser

Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar

IA Sprog hæver priserne en smule for at følge med udviklingen.

Men vi vil gerne give dig en chance for at spare nogle penge først. Derfor: Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar 2020 - og få kurset for den nuværende lave pris.

Info & tilmelding