En gruppe unge studerende sidder på en trapper og sludrer mens de holder pause fra deres kursus, hvor de lærer dansk på universitetet.

Dansk på universitetet
Undervisningen varetages af Studieskolen

Info

 • Hvem kan deltage?

  Studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsessteder.
 • Undervisningstider

  En gang ugentligt eftermiddag eller aften.
 • Niveauer

  Level 1 - 5 (A1 - B2).
 • Afsluttende prøver

  Efter hvert modul.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På uddannelsesstedets campus.
Kontakt os

Vi tilbyder danskundervisning til internationale studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner efter særlig aftale.

Universiteter vi samarbejder med

CBS (Copenhagen Business School)
Kontakt: cbs@studieskolen.dk
Se detaljer her

KP/UCC (Københavns Professionshøjskole)
Kontakt: kp@studieskolen.dk
eller chrk@kp.dk (Charlotte Kristensen)
Se detaljer her

Undervisningen foregår på dit uddannelsessted på tidspunkter, der passer til dit skema, så du kan få sprogundervisningen til at hænge sammen med dit øvrige studie og evt. arbejde.

Der er undervisning én gang om ugen, og du kan deltage i workshops på campus.

I den ugentlige undervisning er der fokus på mundtlig kommunikation, udtale og grammatik. Her lærer du hurtigt et grundlæggende dansk, så du kan begå dig på studiet og arbejdspladsen. Ved hjælp af korte autentiske tekster lærer du om det danske samfund og dansk kultur.

Fortsætter du på de næste moduler vil du komme til at gå yderligere i dybden med det danske sprog og samfund, så du bliver sprogligt og faktuelt rustet til at kunne diskutere aktuelle samfundsrelaterede emner både mundtligt og skriftligt.

Afhængigt at adgang til universiteternes campus i august/september 2020 er det muligt at danskkurserne vil starte op online, indtil det bliver muligt at mødes på campus igen. Vores dygtige lærere er erfarne inden for online- såvel som klasseundervisning.

Kontakt os

Onlineundervisning fortsætter til og med den 7. februar 2021

Myndighederne har forlænget restriktionerne til og med den 7. februar 2021. Derfor fortsætter IA Sprog med onlineundervisning.

Klik og læs