En gruppe unge studerende sidder på en trapper og sludrer mens de holder pause fra deres kursus, hvor de lærer dansk på universitetet.

Dansk på universitetet
Lær dansk på dit uddannelsessted

Info

 • Hvem kan deltage?

  Studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsessteder.
 • Undervisningstider

  En gang ugentligt eftermiddag eller aften.
 • Niveauer

  Level 1 - 5 (A1 - B2).
 • Næste holdstart

  Uge 36 – 38, 2020.
  Send gerne en e-mail for mere info.
 • Afsluttende prøver

  Efter hvert modul.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På uddannelsesstedets campus.
Kontakt os

IA Sprog tilbyder danskundervisning til internationale studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner efter særlig aftale.

Universiteter vi samarbejder med

Vi har i mange år stået for danskundervisningen af internationale studerende og ansatte på:

CBS (Copenhagen Business School)
Kontakt: cbs@iasprog.dk (Hanne Vesterborg)
Se detaljer her

KP/UCC (Københavns Professionshøjskole)
Kontakt: ucc@iasprog.dk (Hanne Vesterborg)
eller chrk@kp.dk (Charlotte Kristensen)
Se detaljer her

Undervisningen foregår på dit uddannelsessted på tidspunkter, der passer til dit skema, så du kan få sprogundervisningen til at hænge sammen med dit øvrige studie og evt. arbejde.

Der er undervisning én gang om ugen, og du kan deltage i workshops på campus. Desuden får du adgang til IA Sprogs store onlinelæringsplatform.

I den ugentlige undervisning er der fokus på mundtlig kommunikation, udtale og grammatik. Her lærer du hurtigt et grundlæggende dansk, så du kan begå dig på studiet og arbejdspladsen. Ved hjælp af korte autentiske tekster lærer du om det danske samfund og dansk kultur.

Fortsætter du på de næste moduler vil du komme til at gå yderligere i dybden med det danske sprog og samfund, så du bliver sprogligt og faktuelt rustet til at kunne diskutere aktuelle samfundsrelaterede emner både mundtligt og skriftligt.

Ps. Afhængigt at adgang til universiteternes campus i august/september 2020 er det muligt at danskkurserne vil starte op online, indtil det bliver muligt at mødes på campus igen. Vores dygtige lærere er erfarne inden for online- såvel som klasseundervisning.

Kontakt os

FVU-dansk online

For dig som har brug for et fleksibelt undervisningstilbud. Du bliver undervist online og i klasselokalet. Vi har fokus på at læse og skrive tekster, som du har behov for både i forbindelse med din uddannelse, dit job og i din hverdag.

Info & tilmelding