Danskundervisning for udlændinge på universitetet Aalborg Universistet

Dansk på universitetet
Lær dansk på dit uddannelsessted

IA Sprog tilbyder danskundervisning til internationale studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner efter særlig aftale.

IA sprog har i juli 2017 indgået partnerskab med CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) på Københavns Universitet om danskuddannelse 3 til vidensarbejdere og internationale studerende.

Herudover har vi i mange år stået for danskundervisningen til internationale studerende på CBS (Copenhagen Business School), ITU (IT-universitetet), DKDM (Musikkonservatoriet),  Metropol, AAU CPH (Aalborg Universitet København).

Undervisningen foregår på dit uddannelsessted på tidspunkter der passer til dit skema, så du kan få sprogundervisningen til at hænge sammen med dit øvrige studie og evt. arbejde.

Der er undervisning en gang om ugen, og du kan deltage i workshops på campus. Desuden får du adgang til Danmarks største onlinelæringsplatform.

Undervisningen følger de mål og den struktur der er beskrevet i Lov om Danskuddannelse for voksne udlændinge og Danskuddannelse 3.

I den ugentlige undervisning er der fokus på mundtlig kommunikation, udtale og grammatik. Her lærer du hurtigt et grundlæggende dansk så du kan begå dig på studiet og arbejdspladsen. Ved hjælp af korte autentiske tekster lærer du om det danske samfund og dansk kultur, herunder arbejdspladskultur. Du lærer også at skrive kortere tekster.

Fortsætter du på de næste moduler vil du komme til at gå yderligere i dybden med det danske sprog og samfund så du bliver sprogligt og faktuelt rustet til at kunne diskutere aktuelle samfundsrelaterede emner både mundtligt og skriftligt.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge – læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Studerende og ansatte på universiteter og andre uddannelsessteder der har en aftale med IA Sprog.
 • Undervisningstider

  En gang ugentligt eftermiddag eller aften.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Ved semesterstart (to gange årligt).
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med 'Prøve i Dansk 3' og eventuelt 'Studieprøven'.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På uddannelsesstedets campus.
Kontakt os

Søger du arbejde som IT konsulent i Danmark

Har du en IT uddannelse? Og vil du gerne arbejde som IT konsulent i Danmark? Så er dette noget for dig.

IA Sprog giver dig en oplagt mulighed for at deltage i en workshop med Charlotte Lumbye og Jakob Nørgaard fra Ework Group onsdag den 4. oktober.