Lær Dansk online. Kursist sidder en med en computer og lærer dansk på farten.

Online dansk
Danskundervisning på Skype

Online dansk er et særligt tilbud til dig der ikke har mulighed for at deltage i anden holdundervisning, men som til gengæld er i stand til at arbejde meget alene – og som gerne vil lære dansk hurtigt. Du har en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund samt gode engelskkundskaber.

Undervisningen på IA Sprogs Online dansk giver dig mulighed for at studere dansk når det passer dig – hvor det passer dig. Undervisningen består af et ugentligt Skype-møde med din lærer og en medstuderende samt 8-10 timers selvstudie. Desuden har du mulighed for at deltage i onlineworkshops to gange om ugen.

På den måde får du en unik kombination af et bredt udvalg af interaktive øvelser på vores onlinelæringsplatform og personlig feedback fra din lærer – og med maksimal fleksibilitet så du kan få det til at passe ind i din hverdag.

Det ugentlige Skype-møde varer 60 minutter, hvor du især træner udtale og mundtlig kommunikation. Du får desuden feedback på dine selvstudier, og nyt pensum gennemgås. Det betyder at du lærer et mundtligt dansk der gør dig i stand til for eksempel at diskutere emner fra den daglige nyhedsstrøm i danske medier. Du lærer også at skrive alt fra en besked til opslagstavlen i din boligforening eller en e-mail til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt tema i den danske samfundsdebat.

Desuden lærer du at læse og forstå danske avisartikler og andre tekster – både autentiske og fiktive. Og i de ugentlige workshops kan du arbejde intensivt med de dele af sprogindlæringen som du ønsker at fokusere ekstra på.

For at deltage på Online dansk er det en klar fordel at du bruger dansk i din hverdag, lige som gode grammatikkundskaber er en forudsætning for en høj indlæringshastighed.

Online dansk kan afsluttes med Prøve i Dansk 3.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge – læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Personer med en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund, gode engelskkundskaber, selvstændig arbejdsstil og tid til 8-10 timers selvstudie.
 • Undervisningstider

  60 minutters Skype-session en gang ugentligt. Tidspunkt aftales med din lærer og medstuderende.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Online over Skype.

Kommende karriere workshops – første semester 2018 – fem onsdage

Få inspiration til dit næste karriereskridt eller få hjælp til at gøre din profil på LinkedIn mere indbydende. Alle workshops finder sted på IA Sprog i Baghuset og varer 1 ½ time.

Læs mere her