Kursister i klasselokale forbereder sig på studieprøven med intensiv danskundervisning.

Intensiv dansk
Lær dansk hurtigt og effektivt

Dette kursus er for dig der ønsker at lære dansk hurtigt, og som vil arbejde målrettet og intensivt for det – også med hjemmearbejde. Du har en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund samt gode engelskkundskaber. Du kommer eksempelvis fra et job i sundhedssektoren eller it-branchen i dit hjemland og vil hurtigst muligt i gang med at arbejde i Danmark. Derfor er der lige fra starten særligt fokus på udtale og grammatik.

Kurset består af korte 8 ugers moduler med en afsluttende test efter hvert modul. Lærerne på Intensiv dansk er specialister i udtale, og på hvert modul testes du i netop denne disciplin så du får et solidt fundament for dit mundtlige dansk.

IA Sprog arbejder vi med intensiv danskundervisning efter en særlig metode der er målrettet til at styrke dine mundtlige kompetencer. Mange udlændinge finder udtalen og de særlige danske lyde vanskelige at tilegne sig, men i løbet af ganske kort tid vil du lære nogle fraser som du kan bruge i din hverdag.

Intensiv dansk lærer du at udtale ordene korrekt og lægge trykket det rigtige sted så du kan begå dig på dansk i forskellige sociale sammenhænge, på studiet eller på arbejdspladsen. Du lærer også at kunne skrive alt fra en e-mail til et kortere essay om aktuelle emner i den danske samfundsdebat. Desuden lærer du at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Kurset kan afsluttes med Prøve i dansk 3. Læs mere om moduler og undervisningen her – General information about IA Intensive.

Læs seneste portræt af  kursist på Intensiv dansk.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Personer med en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund, gode engelskkundskaber og tid til meget hjemmearbejde.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  19. marts 2018
  30. april 2018
  4. juni 2018
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i dansk 3 og eventuelt Studieprøven.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

Undervisningstider for Intensiv dansk

Tidspunkter Ugedage
Morgen 9.00 – 12.45 To dage om ugen
Aften 17.30 – 21.15 To dage om ugen
Download ansøgningsskema

Vejnavn med en lille fjer på

IA Sprogskole ligger på Vibevej. Lyt til dette radiopodcast som er en lille feature DR1 har lavet om vejnavnene omkring IA Sprogskole.

Lyt til podcast: Hvorfor har vejnavnene omkring IA Sprog en lille fjer på?