Kursister i klasselokale forbereder sig på studieprøven med intensiv danskundervisning.

Intensiv dansk
Lær dansk hurtigt og effektivt

Dette kursus er for dig der ønsker at lære dansk hurtigt, og som vil arbejde målrettet og intensivt for det – også med hjemmearbejde. Du har en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund samt gode engelskkundskaber. Du kommer eksempelvis fra et job i sundhedssektoren eller it-branchen i dit hjemland og vil hurtigst muligt i gang med at arbejde i Danmark. Derfor er der lige fra starten særligt fokus på udtale og grammatik.

Kurset består af korte moduler med en afsluttende test efter hvert modul. Lærerne på Intensiv dansk er specialister i udtale, og på hvert modul testes du i netop denne disciplin så du får et solidt fundament for dit mundtlige dansk.

IA Sprog arbejder vi med intensiv danskundervisning efter en særlig metode der er målrettet til at styrke dine mundtlige kompetencer. Mange udlændinge finder udtalen og de særlige danske lyde vanskelige at tilegne sig, men i løbet af ganske kort tid vil du lære nogle fraser som du kan bruge i din hverdag.

Intensiv dansk lærer du at udtale ordene korrekt og lægge trykket det rigtige sted så du kan begå dig på dansk i forskellige sociale sammenhænge, på studiet eller på arbejdspladsen. Du lærer også at kunne skrive alt fra en e-mail til et kortere essay om aktuelle emner i den danske samfundsdebat. Desuden lærer du at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Undervisningen er tilrettelagt sådan at du kan være med til at bestemme hvilke emner der skal arbejdes med i klassen. Kurset kan afsluttes med Prøve i Dansk 3.

Læs mere information om Intensiv dansk.

Læs seneste portræt af  kursist på Intensiv dansk.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge – læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Personer med en mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund, gode engelskkundskaber og tid til meget hjemmearbejde.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  25. september 2017
  30. oktober 2017
  27. november 2017
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

Undervisningstider for Intensiv dansk

Tidspunkter Ugedage
Morgen 8.30 – 12.15 To dage om ugen
Aften 17.30 – 21.15 Mandag og onsdag ELLER tirsdag og torsdag
Download ansøgningsskema

Søger du arbejde som IT konsulent i Danmark

Har du en IT uddannelse? Og vil du gerne arbejde som IT konsulent i Danmark? Så er dette noget for dig.

IA Sprog giver dig en oplagt mulighed for at deltage i en workshop med Charlotte Lumbye og Jakob Nørgaard fra Ework Group onsdag den 4. oktober.