Kursister der får Dansk på arbejdspladsen af IA Sprog

IA Erhverv
Dansk på arbejdspladsen

Har du udenlandske medarbejdere, som skal lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning for udenlandske ansatte på danske virksomheder det helt rigtige undervisningstilbud. Undervisningen udvikler og styrker de ansattes dansksproglige kompetencer og giver dem indsigt i dansk arbejdskultur.

Danskundervisning på alle niveauer

Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk de allerede kan, afdækker vi jeres virksomheds særlige behov, og de ansattes dansksproglige niveau, så vi kan skræddersy danskundervisningen præcis til jer.

Fleksibelt og tilpasset jeres branche

Dansk på arbejdspladsen foregår på virksomheden i eller uden for arbejdstiden – det beslutter vi i fællesskab. Vi laver en undervisningsplan som tilgodeser netop jeres medarbejderes behov. Det kan for eksempel være at jeres medarbejdere skal have et særligt ordforråd som er helt afgørende i jeres fag eller branche.

Det skal være sjovt og spændende at lære. IA Erhverv har de mest dedikerede, inspirerende og frem for alt dygtige undervisere. Som kursist hos IA Erhverv, får man desuden adgang til Danmarks største onlinelæringplatform der gør det muligt, for den enkelte, at arbejde videre på egen hånd og øge sit indlæringstempo.

Erfaren aktør med stor mobilitet

IA Sprog har mange års erfaring med danskundervisning tilpasset bestemte virksomheder og brancher. Vi gør undervisningen relevant, brugbar og effektiv for den enkelte virksomhed og dens medarbejdere.

Vi har styr på den seneste lovgivning og kan endda hjælpe din virksomhed med at afdække, om jeres medarbejdere har ret til at få danskundervisningen betalt af deres bopælskommune.

Vi sørger altid for løbende kvalitetssikring og tilbyder et tæt samarbejde om hvert enkelt kursushold.

Kontakt os

Vi rykker hurtigt ud til den enkelte virksomhed for at sammensætte det bedste tilbud til jeres medarbejdere.

Læs om danskundervisning på Metro for udenlandske medarbejdere – kolleger og klassekammerater
Læs om danskundervisning i boligområdet – når danskundervisningen kommer til kursisterne

Info

 • Hvem kan deltage?

  Ansatte på virksomheder i Danmark.
 • Undervisningstider

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
 • Hvornår er holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven eller FVU-trin 1, 2, 3 og 4.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
Kontakt os

Kom foran i sommerferien med sommerskole på IA Sprog

Vi har 4 ugers sommerskole fra 26. juni til 21. juli 2017. Der er almindelige hold for begyndere og IA Intensiv hold for begyndere og fortsættere. Mandag og onsdag 17.30-21.15 eller tirsdag og torsdag fra 8.30-12.15. Mulighed for værksted på fredagene.

For flere oplysninger og tilmelding – kontakt os på telefon 3888 3233 eller e-mail til info@iasprog.dk