Kursister der får Dansk på arbejdspladsen af IA Sprog

IA Erhverv
Dansk på arbejdspladsen

Har du udenlandske medarbejdere, som skal lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning for udenlandske ansatte på danske virksomheder det helt rigtige undervisningstilbud. Undervisningen udvikler og styrker de ansattes dansksproglige kompetencer og giver dem indsigt i dansk arbejdspladskultur.

Gratis danskundervisning på alle niveauer

Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk de allerede kan, afdækker vi jeres virksomheds særlige behov og de ansattes dansksproglige niveau så vi kan skræddersy danskundervisningen præcis til jer. Vi afklarer finansiering via Lov om danskuddannelse til voksne udlændinge. Hvis danskundervisningen ikke kan finansieres, vejledes medarbejderen i andre muligheder for dansksproglig opkvalificering – for eksempel FVU (Forberedende voksenundervisning) – som vi også tilbyder i virksomhedsregi.

Fleksibelt og differentieret

Dansk på arbejdspladsen foregår på virksomheden i eller uden for arbejdstiden – det beslutter vi i fællesskab. Vi tilbyder engagerede og erfarne undervisere samt materiale målrettet og tilpasset alle niveauer. Alle deltagere får desuden adgang til Danmarks største onlinelæringplatform der gør det muligt, for den enkelte, at arbejde videre på egen hånd og selv præge indlæringstempo.

Erfaren aktør med stor mobilitet

IA Sprog har mange års erfaring med danskundervisning tilpasset bestemte virksomheder og brancher. Vi gør undervisningen relevant, brugbar og effektiv for den enkelte virksomhed og dens medarbejdere. Den brancherettede danskundervisning kan ydermere målrettes specifikke grupper – eksempelvis større medarbejdergrupper fra bestemte lande. Vi sørger for løbende kvalitetssikring og tilbyder et tæt samarbejde om hvert enkelt kursushold.

Kontakt os

Vi rykker hurtigt ud til den enkelte virksomhed for at sammensætte det bedste tilbud til jeres medarbejdere.

Læs om danskundervisning på Metro for udenlandske medarbejdere – kolleger og klassekammerater
Læs om danskundervisning i boligområdet – når danskundervisningen kommer til kursisterne

Info

 • Hvem kan deltage?

  Ansatte på virksomheder i Danmark.
 • Undervisningstider

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
 • Hvornår er holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven eller FVU-trin 1, 2, 3 og 4.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
Kontakt os

Et multikulturelt studiemiljø med engagerede kursister fra hele verden

Vores kursister kommer fra hele verden. Det betyder at du på IA Sprog lærer dansk med mange forskellige mennesker som alle knokler for at lære det danske sprog.

Læs artikler om livet på skolen og mød vores kursister