Dansk på arbejdspladsen med IA Erhverv

Dansk for virksomheder
Dansk på arbejdspladsen

Må vi have lov at lære dine medarbejdere dansk?

Har du udenlandske medarbejdere, som skal lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning for udenlandske ansatte på danske virksomheder et af de bedste undervisningstilbud. Undervisningen udvikler og styrker de ansattes dansksproglige kompetencer og giver dem indsigt i dansk arbejdskultur.

Kontakt os

Mød en af kursisterne hos Trustpilot – IA Sprog har fjernet dovenskaben.

Danskundervisning på alle niveauer

Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk de allerede kan, afdækker vi jeres virksomheds særlige behov, og de ansattes dansksproglige niveau, så vi kan skræddersy danskundervisningen præcis til jer.

Fleksibelt og tilpasset jeres branche

Danskundervisningen foregår på din virksomheds adresse i eller uden for arbejdstiden – det beslutter vi i fællesskab.

At lære sprog kan være udfordrende. Så metoderne skal være fleksible og tilpassede til en travl hverdag. Derfor får alle vores kursister adgang til Danmarks største onlinelæringsplatform www.mit.iasprog.dk med flere end 100 læringsvideoer og interaktive øvelser, der gør det muligt for den enkelte at arbejde videre på egen hånd og øge sit indlæringstempo via smartphone og pc.

Læs artikel om – blended learning som giver effektiv læring på arbejdspladsen.

Erfaren aktør med stor mobilitet

IA Sprog har mange års erfaring med danskundervisning tilpasset bestemte virksomheder og brancher. Læs om danskundervisning for byggearbejdere hos Metro kolleger og klassekammerater.

Vi sørger altid for løbende kvalitetssikring og tilbyder et tæt samarbejde om hvert enkelt kursushold. Vi har løbende holdstart, så I kan komme i gang, når I ønsker det.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Ansatte på virksomheder i Danmark.
 • Undervisningstider

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
 • Hvornår er holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Prøve i Dansk 2, Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven eller FVU-trin 1, 2, 3 og 4.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
Kontakt os

Online danskkursus for begyndere

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info & tilmelding