Gratis FVU
FVU: For dig som allerede kan noget dansk

Få gratis undervisning i dansk og matematik med FVU (Forberedende Voksenundervisning) og få flere muligheder for at videreuddanne dig.

For at gå til FVU skal du kunne noget dansk i forvejen. Du kan for eksempel være i gang med en danskuddannelse, være færdig med den eller holde pause fra den. Eller måske har du blot boet i Danmark et stykke tid uden at gå til undervisning. Uanset hvad, vil du gerne lære mere dansk. 

Vi tilbyder FVU Start, FVU Læsning trin 1-4 og FVU Matematik trin 1-2.

  • På FVU Start bliver du bedre til at kommunikere mundtligt.
  • På FVU Læsning bliver du bedre til at læse og skrive.
  • På FVU Matematik bliver du bedre til at regne og forstå matematik.

Kurserne varer typisk 8 til 10 uger, og der er undervisning 2 gange om ugen. Vi har både morgen-, eftermiddags- og aftenhold. Så vi kan helt sikkert finde et, som passer til dig. Vi har også også FVU Læsning trin 1-4 om lørdagen.

Meld dig til i dag. Så bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold der passer til dit behov.

Vidste du at vi også kommer ud og underviser på arbejdspladser?

FVU er et godt tilbud til virksomheder, hvor medarbejderne har behov for at blive bedre til at læse og skrive dansk. Derfor kommer vi ud og underviser der, hvor behovet er. Vi underviser bl.a. i boligforeninger og på virksomheder. Kontakt os for at høre, om vi kan komme ud og undervise på din virksomhed.

LÆS OGSÅ:

Kan din arbejdsgiver se en fordel ved, at du bliver bedre til engelsk og IT?

Fra januar 2019 tilbyder vi også FVU-Engelsk og FVU-Digital. Du kan søge om at komme ind på kurserne her på hjemmesiden fra den 20. december.

Samtidig vil vi gerne lære mere om dig og dine behov for FVU-kurser. Hjælp os med at blive klogere ved at besvare denne survey:

Survey

FVU Start

FVU Start er for dig, som gerne vil blive bedre til at tale og forstå mundtligt dansk. FVU Start er også tiltænkt dig, som har behov for at blive lidt dygtigere til mundtligt dansk, før du kan starte på FVU Læsning og/eller FVU Matematik.

FVU Læsning

FVU Læsning er for dig, der taler en del dansk, men ønsker at blive bedre til at skrive og læse sproget. FVU Læsning Trin 4 svarer til 9. klasse dansk.

FVU Matematik

FVU Matematik er for dig der har et godt mundtligt dansk, men gerne vil tilegne dig basale kundskaber i regning og matematik til brug i hverdagen. FVU Matematik Trin 2 svarer til 9. klasse matematik.

Intensivt Sundhedsdansk

Forberedelseskursus til Medicinsk fagprøve (OSCE)

Dette kursus giver en god indføring i det danske sundhedsvæsen, dansk sundhedsterminologi, medicinsk fagprøve og kommunikation i sundhedsvæsenet. Der vil være rigeligt med øvelser og kommunikation på dansk. Du vil blive undervist af en dansk læge gennem hele kurset.

Info & tilmelding