FVU-læsning dansk

Gratis FVU (Forberedende Voksenundervisning)
FVU: For dig som allerede kan noget dansk

FVU-start

FVU-start er for dig, som gerne vil blive bedre til at tale og forstå mundtligt dansk.

FVU-dansk

FVU-dansk er for dig, der taler en del dansk, men ønsker at blive bedre til at skrive og læse sproget. Når du har bestået FVU-dansk trin 4, har du et niveau svarende til 9. klasse.

Andre FVU-fag

Du kan også styrke dine faglige kompetencer med vores to andre fag. Nemlig FVU-matematik og FVU-engelsk. Læs mere om fagene herunder.
Med FVU kan du få gratis undervisning i at læse og skrive dansk samt i matematik. En bestået FVU-prøve giver dig også flere muligheder for at videreuddanne dig.

For at gå til FVU skal du kunne noget dansk i forvejen. Du kan for eksempel være godt i gang med en danskuddannelse, være færdig med den eller holde pause fra den. Eller måske har du boet i Danmark i nogle år.

Vi tilbyder FVU-start, FVU-dansk trin 1-4 og FVU-matematik trin 1-2.

  • På FVU-start bliver du bedre til at kommunikere mundtligt.
  • På FVU-dansk bliver du bedre til at læse og skrive.
  • På FVU-matematik bliver du bedre til at regne og forstå matematik.

Kurserne varer typisk 8 til 10 uger, og der er undervisning 2 gange om ugen. Vi har både morgen-, eftermiddags- og aftenhold. Så vi kan helt sikkert finde et, som passer til dig. Vi har også også FVU-dansk trin 1-4 om lørdagen. 

Meld dig til i dag. Så bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold der passer til dit behov.

Vidste du, at vi også kommer ud og underviser på arbejdspladser?

FVU er et godt tilbud, hvis du og dine kolleger har behov for et ekstra skub for at komme i gang med opkvalificering. Læs mere om, hvordan vi samarbejder med virksomheder her.

LÆS OGSÅ:

FVU-dansk online

For dig som har brug for et fleksibelt undervisningstilbud. Du bliver undervist online og i klasselokalet. Vi har fokus på at læse og skrive tekster, som du har behov for både i forbindelse med din uddannelse, dit job og i din hverdag.

Info & tilmelding