FVU-læsning dansk

Gratis FVU (Forberedende Voksenundervisning)
FVU: For dig som allerede kan noget dansk

FVU-start & FVU-læsning

FVU-start er for dig, som gerne vil blive bedre til at tale og forstå mundtligt dansk. FVU-læsning er for dig, der taler en del dansk, men ønsker at blive bedre til at skrive og læse sproget. Når du har bestået FVU-læsning Trin 4, har du et niveau svarende til 9. klasse.

FVU-matematik

FVU-matematik er for dig der har et godt mundtligt dansk, men gerne vil tilegne dig basale kundskaber i regning og matematik til brug i hverdagen. FVU-matematik Trin 2 svarer til 9. klasse matematik.

FVU-digital & FVU-engelsk

FVU-digital og FVU-engelsk er to nye tilbud til dig, som gerne vil lære nye færdigheder, du kan bruge i dit job. Du kan vælge et af tilbuddene eller dem begge.
Med FVU kan du få gratis undervisning i at læse og skrive dansk samt i matematik, engelsk og IT. En bestået FVU-prøve giver dig også flere muligheder for at videreuddanne dig.

For at gå til FVU skal du kunne noget dansk i forvejen. Du kan for eksempel være godt i gang med en danskuddannelse, være færdig med den eller holde pause fra den. Eller måske har du boet i Danmark i nogle år.

Vi tilbyder FVU-start, FVU-læsning trin 1-4, FVU-matematik trin 1-2, FVU-engelsk trin 1-4 og FVU-digital trin 1-3.

  • På FVU-start bliver du bedre til at kommunikere mundtligt.
  • På FVU-læsning bliver du bedre til at læse og skrive.
  • På FVU-matematik bliver du bedre til at regne og forstå matematik.
  • På FVU-engelsk bliver du bedre til at kommunikere på engelsk.
  • På FVU-digital bliver du bedre til IT.

Kurserne varer typisk 8 til 10 uger, og der er undervisning 2 gange om ugen. Vi har både morgen-, eftermiddags- og aftenhold. Så vi kan helt sikkert finde et, som passer til dig. Vi har også også FVU-læsning trin 1-4 om lørdagen. Vær opmærksom på, at der er særlige krav, du skal opfylde, hvis du vil melde dig til FVU-engelsk og FVU-digital.

Meld dig til i dag. Så bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold der passer til dit behov.

Vidste du, at vi også kommer ud og underviser på arbejdspladser?

FVU er et godt tilbud, hvis du og dine kolleger har behov for et ekstra skub for at komme i gang med opkvalificering. Læs mere om, hvordan vi samarbejder med virksomheder her.

LÆS OGSÅ:

Må vi inspirere dig til at lære dansk?

Danskkursus Flex er skræddersyet til at give dig en optimal læringsoplevelse baseret på såvel klasseundervisning som online aktiviteter.

Tilmeld dig og nyd godt af fordelene ved Blended Learning. Vi starter løbende nye hold.

Info & tilmelding