Gratis FVU
FVU: For dig som allerede kan noget dansk

Få gratis undervisning i dansk og matematik med FVU (Forberedende Voksenundervisning) og få flere muligheder for at videreuddanne dig.

For at gå til FVU skal du kunne noget dansk i forvejen. Du kan for eksempel være i gang med en danskuddannelse, være færdig med den eller holde pause fra den. Eller måske har du blot boet i Danmark et stykke tid uden at gå til undervisning. Uanset hvad, vil du gerne lære mere dansk.

Tilmelding

Vi tilbyder FVU Start, FVU Læsning trin 1-4 og FVU Matematik trin 1-2.

  • På FVU Start bliver du bedre til at kommunikere mundtligt.
  • På FVU Læsning bliver du bedre til at læse og skrive.
  • På FVU Matematik bliver du bedre til at regne og forstå matematik.

Kurserne varer typisk 8 til 10 uger, og der er undervisning 2 gange om ugen. Vi har både morgen-, eftermiddags- og aftenhold. Så vi kan helt sikkert finde et, som passer til dig. Vi har også også FVU Læsning trin 1-4 om lørdagen.

Meld dig til i dag. Så bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold der passer til dit behov. Når du går til FVU, kan du desuden søge om støtte via Statens Voksenuddannelsesstøtte SVU.

LÆS OGSÅ:

FVU Start

FVU Start er for dig, som gerne vil blive bedre til at tale og forstå mundtligt dansk. FVU Start er også tiltænkt dig, som har behov for at blive lidt dygtigere til mundtligt dansk, før du kan starte på FVU Læsning og/eller FVU Matematik.

FVU Læsning

FVU Læsning er for dig, der taler en del dansk, men ønsker at blive bedre til at skrive og læse sproget. FVU Læsning Trin 4 svarer til 9. klasse dansk.

FVU Matematik

FVU Matematik er for dig der har et godt mundtligt dansk, men gerne vil tilegne dig basale kundskaber i regning og matematik til brug i hverdagen. FVU Matematik Trin 2 svarer til 9. klasse matematik.

Der er mange måder at lære dansk på

Hvilken måde passer bedst til dig?

Hos IA Sprog har vi mange forskellige typer af kurser, som er udviklet og tilpasset til de enkelte kursisters forskellige behov. Her kan du pejle dig ind på dit favorithold.

Se kursuskatalog