Kursister igang med danskundervisning på et weekendhold

Weekendhold
Lørdag eller søndag

Weekendhold er for dig der ikke har tid til undervisning på hverdage, men som alligevel gerne vil lære dansk hurtigt, og som også kan afsætte tid til selvstudier.

Der er mange fordele ved at lære dansk i weekenden. En af dem er, at du faktisk lærer bedre, når du har tid og overskud til at fokusere på undervisningen. Så tøv ikke med at vælge weekendhold, hvis du er for træt til at gå til danskundervisning på hverdagsaftener.

Undervisningen på vores weekendhold er tilrettelagt sådan at du får alle de positive aspekter ved klasseundervisning – eksempelvis personlig feedback fra din lærer, diskussioner i klassen og socialt samvær med studiekammerater. Samtidig får du alle fordelene ved e-learning, nemlig fleksibel og varieret individuel træning og mulighed for hurtig progression.

I klassen i weekenden lægges der især vægt på udtale og mundtlig kommunikation, og der arbejdes på klassebasis, parvis og i grupper. Undervisningsmaterialet består af film, tekster og en masse interaktive øvelser i blandt andet grammatik, udtale og stavning.

Klasselokalerne er udstyret med blandt andet projektor, computere og netadgang. Og i pauserne kan du selvfølgelig altid benytte skolens gratis wi-fi. Derhjemme arbejder du ved hjælp af vores onlinelæringsplatform – selvstændigt og i dit eget tempo – med læsning, lytning og skrivning i et program tilrettelagt af din lærer som naturligvis også giver dig personlig feedback.

Studiemiljøet på weekendholdene er præget af et godt fællesskab med de andre kursister, som også har travlt med job og studie i hverdagen. Danskundervisningen foregår i et rask tempo, og diskussionerne med de andre studerende er interessante og lærerige. Som nævnt er en del af undervisningen på weekendhold tilrettelagt som e-learning, og du skal afsætte god tid hver uge til selvstudiet.

Weekendhold kan afsluttes med Prøve i Dansk 2 eller 3.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Personer som ikke har tid til undervisning på hverdage, som alligevel gerne vil lære dansk hurtigt og som også kan sætte tid af til selvstudier.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 2 eller 3.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

UNDERVISNINGSTIDER FOR DANSKUNDERVISNING OM LØRDAGEN ELLER SØNDAGEN

Tidspunkter Note
Lørdag 9.10 – 14.00 Vi har igangværende hold
Søndag 9.10 – 14.00 Hold igangsættes efter behov

Vejnavn med en lille fjer på

IA Sprogskole ligger på Vibevej. Lyt til dette radiopodcast som er en lille feature DR1 har lavet om vejnavnene omkring IA Sprogskole.

Lyt til podcast: Hvorfor har vejnavnene omkring IA Sprog en lille fjer på?