Intensivt danskkursus
To gange om ugen

Som højtuddannet er du måske en af dem, som kan og vil lære hurtigt. Det tager vi højde for på dette kursus.

Kurset er tilrettelagt til at gøre hurtige sproglige fremskridt med to mødegange per uge. For at sikre, at du virkelig får den helt rigtige udtale, følger vi en meget struktureret metode, som også kræver en indsats af dig. Du skal kunne afsætte 10 timer til hjemmearbejde om ugen, og det er nødvendigt at møde til mindst 85 % af lektionerne. Til gengæld er der ingen tvivl om resultaterne.

På de lave moduler er der en stram lektionsplan. Fra modul 4 får du mulighed for at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du vil fra modul 4 også kunne arbejde med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens læringsplatform via mobil eller computer. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Læringsparate kursister med lange uddannelser – gerne 17 års skolegang og et højt niveau i engelsk. Du vil blive inviteret til en vejledende samtale, før du starter.
 • Afsluttende prøver

  Hvert modul afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København N
 • Pris

  2000 kr
 • Varighed

  8 uger med 6 lektioner per uge
 • Danskuddannelse

  DU 3
Tilmeld Se holdstart

Intensivt danskkursus

Intensivt dansk er tilrettelagt til at gøre hurtige sproglige fremskridt med to mødegange per uge.

For at sikre, at du virkelig får den helt rigtige udtale, følger vi en meget struktureret metode, som også kræver en indsats af dig. Du skal kunne afsætte mindst 10 timer til hjemmearbejde om ugen. Til gengæld er der ingen tvivl om resultaterne.

Info & tilmelding