Intensivt danskkursus

Intensivt danskkursus
Hvis du vil gøre hurtige fremskridt

Info

 • Adgangskrav

  Du skal have en videregående uddannelse eller være universitetsstuderende. Du skal være god til engelsk og kende grammatiske udtryk på engelsk.
 • Test

  Hvert niveau afsluttes med en test.
 • Hjemmearbejde

  Du skal regne med 10 timers hjemmearbejde om ugen.
 • Hvor?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København N
 • Niveau 1

  8 uger
  48 lektioner
  2650 kr.
 • Niveau 2

  OBS: 6 uger
  48 lektioner
  2650 kr.
 • Niveau 3

  8 uger
  48 lektioner
  2650 kr.
 • Niveau 4 eller 5

  9 uger per niveau
  54 lektioner per niveau
  3240 kr. per niveau
Tilmeld Se holdstart

Hvis du er højtuddannet og vant til at studere intensivt med en høj arbejdsindsats, er dette danskkursus noget for dig.

Intensivholdene har to ugentlige mødegange og er designet til, at du gør hurtige fremskridt.

Især på de første to niveauer har Intensiv stærkt fokus på udtale og grammatik. Målet er, at du får en letforståelig udtale, som vil fremme kommunikationen med de danskere, du møder på studiet, arbejdspladsen og i hverdagen. Der bliver også arbejdet med de kommunikative færdigheder – både mundtligt og skriftligt.

Du skal kunne afsætte ca. 8 timer til forberedelse om ugen, og vi råder dig til at møde til mindst 85 procent af lektionerne. Til gengæld lover vi rigtig gode resultater.

5 niveauer

De 5 niveauer på Intensiv svarer til niveauerne A1-B2 ifølge CEFR, således at du efter Intensiv 5, vil være klar til at melde dig til PD3.

Intensiv 1 – Du lærer at præsentere dig selv og fortælle om dit liv i København. Der er hovedvægt på det mundtlige sprog, men du arbejder også lidt med at skrive. Der er specielt fokus på udtale.

Intensiv 2 – Du lærer blandt andet at tale om dagens aktiviteter, om mad og madvaner og om at lære et nyt sprog. Du lærer at udtrykke, hvad du synes er godt og dårligt. Du lærer desuden at skrive en kort peronlig e-mail. Der er specielt fokus på udtale.

Intensiv 3 – Du lærer blandt andet at tale om jobsøgning, om frivilligt arbejde samt om arbejds- og studiemiljø. Du udvider dit ordforråd og uddyber dit kendskab til det danske samfund. Og du lærer at skrive en længere personlig e-mail. Der er stadig fokus på udtale.

Intensiv 4 – Du lærer at tale om klima og økologi, kunst og kultur i Danmark, ligestilling i hjemmet og på arbejdspladsen og meget mere. Du lærer også at argumentere mundtligt og skriftligt på dansk og skabe sammenhæng i tekster. Og du lærer at skrive et indlæg til en lokalavis eller lignende.

Intensiv 5 – Du arbejder fortrinsvis med emner om det danske samfund og debatten i de danske medier. Du lærer at skrive et kort essay med udgangspunkt i noget statistisk materiale eller nogle synspunkter. Du arbejder fortsat med at skabe sammenhæng i tekster og argumentation. Og du lærer at udtrykke synspunkter, forklare årsager og at diskutere for og imod en holdning både mundtligt og skriftligt. 

Test

For at forsætte på næste niveau skal du aflægge en kort skriftlig test (dog ikke på Intensiv 1) og lave mindst en mundtlig præsentation, der skal godkendes af læreren.  

Læringsmaterialer

Læringsmaterialerne er gratis. Du enten får eller låner bøgerne. Desuden har du som kursist på IA Sprog adgang til vores store online læringsplatform mit.iasprog.dk med film, selvrettende grammatikopgaver, udtale- og lytteøvelser, grammatikvideoer på dansk og engelsk, fiktion tilpasset niveauerne og meget andet.

Infomøde før kursusstart

Før kursusstart vil du blive inviteret til et infomøde, hvor du vil høre mere om materialerne og undervisningsmetoden for at sikre, at du kommer ind på det rette kursus og det rette niveau.

Har du spørgsmål?

Find svaret i denne FAQ. Eller tal med vores vejleder, når du kommer ind til screening.

Tilmeld Se holdstart

IA Sprog genåbner den 2. juni

Vi byder kursister og undervisere velkommen tilbage på Hejrevej tirsdag den 2. juni! Vi har fulgt myndighedernes anbefalinger gennem hele corona-nedlukningen. Og det fortsætter vi naturligvis med under genåbningen også. Her kan du se, hvad det betyder for dig.

Det skal du være opmærksom på