En pige sidder og laver hjemmearbejde til sit Danskkursus Flex på en bærbar computer med en kom kaffe i den ene hånd.

Danskkursus Flex
Oplev fordelene ved blended learning

Info

 • Adgangskrav

  Du skal have mindst 12 års skolebaggrund og være god til engelsk samt engelske grammatiktermer.
 • Test

  Hvert kursus afsluttes med en test.
 • Hjemmearbejde

  Du skal regne med 3-4 timers hjemmearbejde om ugen.
 • Niveau 1,2, eller 3

  12 uger per niveau
  36 lektioner per niveau
  2160 kr. per niveau
 • Niveau 4

  15 uger
  45 lektioner
  2610 kr.
 • Hvor?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
Tilmeld Holdstart

Når du vælger vores Flex danskkursus, behøver du kun at komme til undervisning en gang om ugen, da blended learning skaber et naturligt flow mellem klasseundervisning og online aktiviteter.

I klasseundervisningen vil der være fokus på mundtlig kommunikation og ikke mindst udtale. Online vil du ved hjælp af en klar læseplan kunne arbejde med sproget både alene og sammen med andre. Du kan gøre det, når det passer bedst ind i din hverdag. Du skal forvente 3-4 timers forberedelsestid.

5 niveauer

De 5 niveauer på Flex svarer til niveauerne A1-B2 ifølge CEFR, således at du efter Flex 5 vil være klar til at melde dig til PD3.

Flex 1 – Du lærer at præsentere dig selv og fortælle om dit liv i København. Der er hovedvægt på det mundtlige sprog, men du arbejder også lidt med at skrive.

Flex 2 – Du lærer blandt andet at tale om dagens aktiviteter, om mad og madvaner og om at lære et nyt sprog. Du lærer at udtrykke hvad du synes er godt og dårligt. Du lærer desuden at skrive en kort peronlig e-mail.

Flex 3 – Du lærer blandt andet at tale om jobsøgning, om frivilligt arbejde samt om arbejds- og studiemiljø. Du udvider dit ordforråd og øger din viden om det danske samfund. Du lærer at skrive en længere personlig e-mail.

Flex 4 – Du lærer at tale om klima og økologi, kunst og kultur i Danmark, ligestilling i hjemmet og på arbejdspladsen og meget mere. Du lærer at skabe sammenhæng i tekster og at argumentere mundtligt og skriftligt på dansk. Og du lærer at skrive et indlæg til en lokalavis eller lignende.

Flex 5 – Du arbejder fortrinsvis med emner om det danske samfund og debatten i de danske medier. Du lærer at skrive et kort essay med udgangspunkt i noget statistisk materiale eller nogle synspunkter. Du arbejder fortsat med at skabe sammenhæng i tekster og argumentation. Og du lærer at udtrykke synspunkter, forklare årsager og at diskutere for og imod en holdning både mundtligt og skriftligt.

Test

For at forsætte på næste niveau skal du aflægge en kort skriftlig test (dog ikke på Flex 1) og lave mindst en mundtlig præsentation, der skal godkendes af læreren. 

Læringsmaterialer

Læringsmaterialerne er gratis. Du enten får eller låner bøgerne. Desuden har du som kursist på IA Sprog adgang til vores store online læringsplatform mit.iasprog.dk med film, selvrettende grammatikopgaver, udtale- og lytteøvelser, grammatikvideoer på dansk og engelsk, fiktion tilpasset niveauerne og meget andet. 

Infomøde før kursusstart

Før kursusstart vil du blive inviteret til et infomøde, hvor du vil høre mere om materialerne og undervisningsmetoden for at sikre, at du kommer ind på det rette kursus og det rette niveau.

Har du spørgsmål?

Find svaret i denne FAQ. Eller tal med vores vejleder, når du kommer ind til screening.

Tilmeld Holdstart

IA Sprog genåbner den 2. juni

Vi byder kursister og undervisere velkommen tilbage på Hejrevej tirsdag den 2. juni! Vi har fulgt myndighedernes anbefalinger gennem hele corona-nedlukningen. Og det fortsætter vi naturligvis med under genåbningen også. Her kan du se, hvad det betyder for dig.

Det skal du være opmærksom på