Danskkursus flex

Danskkursus Flex
Blended learning

Danskkursus Flex er skræddersyet til at give dig en optimal læringsoplevelse baseret på såvel klasseundervisning som online aktiviteter.

Oplev fordelene ved blended learning

Når du vælger dette kursus, behøver du kun at komme til undervisning en gang om ugen, da blended learning skaber et flow mellem klasseundervisning og online aktiviteter.

I klasseundervisningen vil der være et klart fokus på mundtlig kommunikation og ikke mindst udtale. Du har nemlig allermest brug for din lærers vejledning og feedback til disse discipliner. Desuden tror vi på, at et klart fokus på udtale er den rette måde at starte, når du lærer et nyt sprog. 

Når du ikke er til klasseundervisning, vil du også træne dine mundtlige færdigheder gennem øvelser, som din lærer giver dig. Desuden vil du studere på egen hånd med vores e-learning materiale.  Alt dette kan du vælge at gøre når og hvor, det passer bedst ind i din hverdag.

Screening før kursusstart

Før kursusstart vil du blive inviteret til en screening med vores vejleder for at sikre, at du kommer ind på det rette kursus og det rette niveau.

Fokus på udtale

Lige fra den første dag vil der være fokus på udtale, da dette er med til at gøre din kommunikation med danskere mere flydende og let. Sideløbende vil du arbejde med læsning, lytning og strategier til at kommunikere med danskere, mens du udforsker emner relateret til hverdagsliv, arbejde og udannelse i Danmark. 

Læringsmaterialer

På niveau 1 og 2 bruger vi vores helt nye udgivelse Dansk…selvfølgelig! Dette materiale er udviklet og testet af vores erfarne undervisere og forskere gennem 30 år.

Digitalt univers

Som kursist på IA Sprog vil du også få adgang til vores digitale læringsplatform mit.iasprog.dk med et virkeligt omfattende og engagerende digitalt materiale udviklet af vores egne lærere.

Har du spørgsmål?

Find svaret i denne FAQ. Eller tal med vores vejleder, når du kommer ind til screening.

Info

 • Adgangskrav

  Du skal have mindst 12 års skolebaggrund og være god til engelsk samt engelsk grammatiktermer.
 • Test

  Hvert modul afsluttes med en test på niveau A1, A2, A2/B1. (Vi følger CEFR - Common European Framework of Reference)
 • Hjemmearbejde

  Du skal regne med 3-4 timers hjemmearbejde om ugen.
 • Hvor?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Varighed: Modul 1 - 3

  12 uger med 3 lektioner per uge for hvert modul
 • Pris: Modul 1- 3

  1500 kr. per modul
 • Varighed: Modul 4 - 5

  15 uger med 3 lektioner per uge for hvert modul
 • Pris: Modul 4 - 5

  1800 kr. per modul
Tilmeld Holdstart

Dansk sprogkursus sommeren 2019

Leder du efter et dansk sprogkursus denne sommer? Så er vores Fast-Track Danskkurser måske den perfekte mulighed for dig.

GODT NYT: Du kan afslutte et helt niveau i juli måned!

Info & tilmelding