Danskkursus flex

Danskkursus Flex
Kl. 17:30 - 20:00

Du kommer til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark på dette kursus. Danskkursus Flex er tilrettelagt med indhold hjemmearbejde på vores digitale læringsplatform www.mitiasprog.dk.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens læringsplatform via mobil eller computer. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster, når du bliver kursist på Danskkursus Flex.

Har du spørgsmål?

Find svaret i denne FAQ. Eller tal med vores vejleder, når du kommer ind til screening.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Alle med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang. Du skal kunne bruge cirka 8 timer på hjemmearbejde om ugen for at nå læringsmålene.
 • Afsluttende prøver

  Hvert modul afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog
 • Pris: Modul 1- 3

  1500 kr per modul
 • Varighed: Modul 1 - 3

  12 uger med 3 lektioner per uge for hvert modul
 • Pris: Modul 4 - 5

  1800 kr per modul
 • Varighed: Modul 4 - 5

  15 uger med 3 lektioner per uge for hvert modul
 • Danskuddannelse

  DU 3
Tilmeld Holdstart

Online danskkursus for begyndere

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info & tilmelding