personer i klasse lokale til kurset Dansk Intensiv Flex

Dansk Intensiv Flex
Få en god udtale fra starten og lær at kommunikere på dansk

Info

 • Adgangskrav

  Du skal have mindst 12 års skolebaggrund og være god til engelsk samt engelske grammatiktermer.
 • Test

  Hvert kursus afsluttes med en test.
 • Hjemmearbejde

  Du skal regne med 8-10 timers hjemmearbejde om ugen.
 • Hvor?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Niveau 1,2, eller 3

  12 uger per niveau
  Undervisning en gang om ugen
  36 lektioner per niveau
  2160 kr. per niveau
 • Niveau 4

  18 uger
  Undervisning en gang om ugen
  54 lektioner
  3240 kr.
Tilmeld Holdstart

Hvis du lægger vægt på at få en god forståelig udtale fra starten, samt på at beherske dansk grammatik mundtligt og skriftligt, og du samtidig gerne vil have gode kommunikative færdigheder, er vores Dansk Intensiv Flex kurset for dig.

Du skal have en videregående uddannelse eller være studerende, og du skal have tid til at forberede dig 8-10 timer om ugen. På Danish Intensive Flex får du samme grundige og effektive træning som på Danish Intensive, men du skal kun møde en gang om ugen. Ud over den ugentlige undervisning på skolen, vil der være et online værksted med en af vores specialiserede lærere hvor du har mulighed for, individuelt eller i grupper, at træne de områder hvor du har særlige behov.

Det er vigtigt, at du er god til engelsk og kender de grammatiske termer, for på Intensiv Flex 1 får du de grammatiske forklaringer på engelsk. Allerede på Intensive Flex 2 og de følgende niveauer vil undervisningen fortrinsvis foregå på dansk.

Der er undervisning en gang om ugen i tolv uger, og vi anbefaler du møder til mindst 85% af lektionerne hvis du vil nå kursets læringsmål. Hvert niveau afsluttes med en test hvor du bliver bedømt ifølge niveauerne i Common European Framework of Reference (CEFR).

5 niveauer

De 5 niveauer på Intensiv svarer til niveauerne A1-B2 ifølge CEFR, således at du efter Intensiv 5, vil være klar til at melde dig til PD3.

Intensiv 1 – Du lærer at præsentere dig selv og fortælle om dit liv i København. Der er hovedvægt på det mundtlige sprog, men du arbejder også lidt med at skrive. Der er specielt fokus på udtale.

Intensiv 2 – Du lærer blandt andet at tale om dagens aktiviteter, om mad og madvaner og om at lære et nyt sprog. Du lærer at udtrykke, hvad du synes er godt og dårligt. Du lærer desuden at skrive en kort peronlig e-mail. Der er specielt fokus på udtale.

Intensiv 3 – Du lærer blandt andet at tale om jobsøgning, om frivilligt arbejde samt om arbejds- og studiemiljø. Du udvider dit ordforråd og uddyber dit kendskab til det danske samfund. Og du lærer at skrive en længere personlig e-mail. Der er stadig fokus på udtale.

Intensiv 4 – Du lærer at tale om klima og økologi, kunst og kultur i Danmark, ligestilling i hjemmet og på arbejdspladsen og meget mere. Du lærer også at argumentere mundtligt og skriftligt på dansk og skabe sammenhæng i tekster. Og du lærer at skrive et indlæg til en lokalavis eller lignende.

Intensiv 5 – Du arbejder fortrinsvis med emner om det danske samfund og debatten i de danske medier. Du lærer at skrive et kort essay med udgangspunkt i noget statistisk materiale eller nogle synspunkter. Du arbejder fortsat med at skabe sammenhæng i tekster og argumentation. Og du lærer at udtrykke synspunkter, forklare årsager og at diskutere for og imod en holdning både mundtligt og skriftligt.

Test

For at forsætte på næste niveau skal du aflægge en kort skriftlig test (dog ikke på Intensiv 1) og lave mindst en mundtlig præsentation, der skal godkendes af læreren.  

Læringsmaterialer

Læringsmaterialerne er gratis. Du enten får eller låner bøgerne. Desuden har du som kursist på IA Sprog adgang til vores store online læringsplatform mit.iasprog.dk med film, selvrettende grammatikopgaver, udtale- og lytteøvelser, grammatikvideoer på dansk og engelsk, fiktion tilpasset niveauerne og meget andet.

Infomøde før kursusstart

Før kursusstart vil du blive inviteret til et infomøde, hvor du vil høre mere om materialerne og undervisningsmetoden for at sikre, at du kommer ind på det rette kursus og det rette niveau.

Har du spørgsmål?

Se denne FAQ som besvarer de hyppigst stillede spørgsmål om kurset.

Tilmeld Holdstart

FVU-dansk online

For dig som har brug for et fleksibelt undervisningstilbud. Du bliver undervist online og i klasselokalet. Vi har fokus på at læse og skrive tekster, som du har behov for både i forbindelse med din uddannelse, dit job og i din hverdag.

Info & tilmelding