Dansk for tyskere

Danskkursus for tyskere
Fokus på tysktalendes behov

Som tysker har du mange sproglige fordele, når du skal lære dansk. Vores erfaring er, at tyskere lærer hurtigere – især når de får en undervisningspakke, som tager højde for deres særlige behov.

Derfor er kurset tilrettelagt til at gøre hurtige sproglige fremskridt med to moduler per kursus undtagen på modul 5. For at sikre, at du har tid til at finpudse dine sprogkundskaber før DU 3 eksamen har vi nemlig afsat et helt kursus kun til at fokusere på modul 5, som er det sidste modul.

Du kommer til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens læringsplatform via mobil eller computer. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Tyskere med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang. Du skal kunne bruge 8 timer om ugen på hjemmearbejde for at nå læringsmålene.
 • Afsluttende prøver

  Hvert kursus afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Begynderkursus (modul 1-2)

  1500 kr.
  12 uger med 3 lektioner per uge
 • Fortsætterkursus (modul 3-4)

  1800 kr.
  15 uger med 3 lektioner per uge
 • Danskuddannelse

  DU 3
Tilmeld Holdstart

Intensivt danskkursus

Intensivt dansk er tilrettelagt til at gøre hurtige sproglige fremskridt med to mødegange per uge.

For at sikre, at du virkelig får den helt rigtige udtale, følger vi en meget struktureret metode, som også kræver en indsats af dig. Du skal kunne afsætte mindst 10 timer til hjemmearbejde om ugen. Til gengæld er der ingen tvivl om resultaterne.

Info & tilmelding