Unge kursister som sidder i et klasselokale og smiler mens de deltager i danskkursus for tyskere.

Danskkursus for tyskere
Fokus på tysktalendes behov

Info

 • Hvem kan deltage?

  Tyskere med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang. Du skal kunne bruge 3-4 timer om ugen på hjemmearbejde for at nå læringsmålene.
 • Afsluttende prøver

  Hvert kursus afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400 København NV
 • Niveau 1-2

  12 uger
  36 lektioner
  2000 kr.
 • Niveau 3-4

  15 uger
  45 lektioner
  2400 kr.
 • Niveau 5

  8 uger
  24 lektioner
  1800 kr.
Tilmeld Holdstart

Som tysker har du nogle sproglige fordele, når du skal lære dansk. Vores erfaring er, at tyskere lærer hurtigere – især når de får en undervisningspakke, som tager højde for deres særlige behov. Derfor tilbyder vi danskkursus for tyskere.

Derfor er danskkursus for tyskere tilrettelagt til at gøre hurtige sproglige fremskridt med to moduler per kursus undtagen på modul 5. For at sikre, at du har tid til at finpudse dine sprogkundskaber før DU 3 eksamen har vi nemlig afsat et helt kursus kun til at fokusere på modul 5, som er det sidste modul.

Du kommer til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens læringsplatform via mobil eller computer. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Har du spørgsmål?

Find svaret i denne FAQ vedr. niveau 1 og 2. Eller tag et kig på denne FAQ vedr. niveau 3 og 4. Du kan også tale med vores vejleder, når du kommer ind til screening.

Tilmeld Holdstart

Må vi inspirere dig til at lære dansk?

Danskkursus Flex er skræddersyet til at give dig en optimal læringsoplevelse baseret på såvel klasseundervisning som online aktiviteter.

Tilmeld dig og nyd godt af fordelene ved Blended Learning. Vi har ledige pladser på vores hold i august.

Info & tilmelding