Fleksibel DU 3: Skandi
Dansk for skandinaver med svensk eller norsk som modersmål

Som skandinav har du mange sproglige fordele, når du skal lære dansk. Vores erfaring er, at skandinaver lærer hurtigere – især når de får en undervisningspakke, som tager højde for deres særlige behov. Derfor starter du direkte på modul 4.

Du kommer til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens læringsplatform via mobil eller computer. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Skandinaver med svensk eller norsk som modersmål. Du skal kunne bruge 8 timer om ugen på hjemmearbejde for at nå læringsmålene.
 • Afsluttende prøver

  Hvert modul afsluttes med en test, og modul 5 forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Hejrevej 26, 2400 NV
 • Pris

  1500 kr
 • Varighed

  12 uger med 3 lektioner per uge
Tilmeld Holdstart

Der er mange måder at lære dansk på

Hvilken måde passer bedst til dig?

Hos IA Sprog har vi mange forskellige typer af kurser, som er udviklet og tilpasset til de enkelte kursisters forskellige behov. Her kan du pejle dig ind på dit favorithold.

Se kursuskatalog