Fleksibel DU 3: Online
Slip for at møde op på skolen

Du deltager i et webinar hver uge med din lærer og andre kursister på dit niveau. Omfanget svarer til 3 lektioner. Desuden logger din lærer ind hver uge for at chatte med dig og de andre på holdet. I den ugentlige chat vil jeres lærer også besvare spørgsmål, som I har lagt ind til læreren i løbet af ugen.

Indholdsmæssigt kommer du til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens it-værksteder. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Alle med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang.
 • Næste holdopstart

  Uge 33/34
 • Afsluttende prøver

  Kurset forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog
 • Pris

  2400 kr
 • Varighed

  12 uger med webinar, live chat og feedback

Ren online - Fleksibel DU 3 - slip for at møde op på skolen

Tidspunkter Ugedage
Modul 1 - 5 Aftales med underviseren Aftales med underviseren
Tilmeld

Forvirret? Klar besked om danskkurser og fremtiden hos IA Sprog

Danskuddannelserne har været igennem en masse politiske forandringer i 2018, hvilket desværre har forvirret mange. Det råder vi bod på her med en kort opsummering plus et nyt og mere fleksibelt tilbud til dig, som vil lære dansk.

Fakta & fremtid