Fleksibel DU 3: Online
Slip for at møde op på skolen

Du deltager i et webinar hver uge med din lærer og andre kursister på dit niveau. Omfanget svarer til 3 lektioner. Desuden logger din lærer ind hver uge for at chatte med dig og de andre på holdet. I den ugentlige chat vil jeres lærer også besvare spørgsmål, som I har lagt ind til læreren i løbet af ugen.

Indholdsmæssigt kommer du til at arbejde med forskellige emner om hverdag, samfund, kultur samt arbejds- og studieforhold i Danmark.

Du arbejder med sproglige og samfundsorienterede emner – både individuelt, sammen med en makker og i grupper samt på skolens it-værksteder. I det daglige er der fokus på udtale og grammatik. Du lærer at skrive alt fra en e-mail eller en besked til opslagstavlen i din boligforening til en jobansøgning eller et kortere essay om et aktuelt emne i den danske samfundsdebat. Du lærer også at læse og forstå avisartikler og andre faktuelle tekster.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Alle med mellemlang eller lang skole-/uddannelsesbaggrund – dvs. minimum 12 års skolegang.
 • Afsluttende prøver

  Kurset forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog
 • Pris

  2400 kr
 • Varighed

  12 uger med webinar, live chat og feedback

Ren online - Fleksibel DU 3 - slip for at møde op på skolen

Tidspunkter Ugedage
Modul 1 - 5 Aftales med underviseren Aftales med underviseren
Tilmeld Holdstart

Der er mange måder at lære dansk på

Hvilken måde passer bedst til dig?

Hos IA Sprog har vi mange forskellige typer af kurser, som er udviklet og tilpasset til de enkelte kursisters forskellige behov. Her kan du pejle dig ind på dit favorithold.

Se kursustyper