En pige sidder ved sin computer og forbereder sig til PD3 skriftlig

PD3 Skriftlig
Skriftlig

Info

 • Adgangskrav

  Minimumskrav er at du har bestået DU3 modul 4, B1 (CEFR) eller tilsvarende. Du skal have en videregående uddannelse eller være universitetsstuderende. Du skal være god til engelsk og kende grammatiske udtryk på engelsk.
 • Afsluttende prøver

  Kurset forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400
 • Pris

  10 uger
  30 lektioner
  1950 kr.
Tilmeld Holdstart

Eksamenstræning Skriftlig PD3 er for dig, som skal op til PD3 eksamen. Måske har du allerede taget modul 5 eller noget tilsvarende, men du har brug for at skrive flere opgaver og få dem rettet af en kyndig lærer med erfaring i netop PD3.

På dette danskkursus kommer du til at arbejde fokuseret med dine skriftlige færdigheder på B2-niveau, så du bliver mere rutineret og selvsikker. Vi bruger blandt andet tidligere eksamensopgaver, så du kan blive fortrolig med formatet og de emner, du kan forvente at møde til PD3.

Kurset er et godt supplement til dig før eksamen, uanset om du lærer dansk med IA Sprogs intensive eller fleksible metode. Er du selvstuderende eller kursist på en anden sprogskole, vil du også have glæde af kurset.

Tilmeld Holdstart

IA Sprog aflyser undervisning med fysisk fremmøde

På grund af udviklingen i coronavirus-udbruddet og anbefalingerne fra den danske regering vil IA Sprog forblive lukket til og med 2. påskedag, og det vil sige den 13. april. Dermed er al undervisning med fysisk fremmøde aflyst, og indtil vi melder andet ud, skal IA’s kursister derfor ikke møde op på skolen. Vi gennemfører mest muligt undervisning som onlineundervisning.

Se information