En pige sidder ved sin computer og forbereder sig til PD3 skriftlig

PD3 Skriftlig
Skriftlig

Info

 • Adgangskrav

  Minimumskrav er at du har bestået DU3 modul 4, B1 (CEFR) eller tilsvarende. Du skal have en videregående uddannelse eller være universitetsstuderende. Du skal være god til engelsk og kende grammatiske udtryk på engelsk.
 • Afsluttende prøver

  Kurset forbereder dig på at gå op til den nationale PD 3 eksamen, som afholdes af de skoler, kommunen henviser til.
 • Hvor foregår undervisningen?

  IA Sprog
  Hejrevej 26
  2400
 • Pris

  12 uger
  36 lektioner
  2300 kr.
Tilmeld Holdstart

Eksamenstræning Skriftlig PD3 er for dig, som skal op til PD3 eksamen. Måske har du allerede taget modul 5 eller noget tilsvarende, men du har brug for at skrive flere opgaver og få dem rettet af en kyndig lærer med erfaring i netop PD3.

På dette danskkursus kommer du til at arbejde fokuseret med dine skriftlige færdigheder på B2-niveau, så du bliver mere rutineret og selvsikker. Vi bruger blandt andet tidligere eksamensopgaver, så du kan blive fortrolig med formatet og de emner, du kan forvente at møde til PD3.

Kurset er et godt supplement til dig før eksamen, uanset om du lærer dansk med IA Sprogs intensive eller fleksible metode. Er du selvstuderende eller kursist på en anden sprogskole, vil du også have glæde af kurset.

Tilmeld Holdstart

For dig som har brug for fleksibilitet

Har du overvejet FVU-læsning online? Her får du én mødegang om ugen på et fast hold i kombination med onlineopgaver, som du kan lave, når det passer dig bedst i løbet af ugen.

Info & tilmelding