Kursister på Danskuddannelse 2, IA Sprog

Danskuddannelse 2 – Classic
Dag- og aftenhold

Danskuddannelse 2 er for dig, der har en kort eller mellemlang skole-/uddannelsesbaggrund, og som ønsker at lære dansk på et niveau der kvalificerer dig til at kunne tage et arbejde eller en kort erhvervsrettet uddannelse.

På kurset lærer du at forstå, tale, læse og skrive dansk, og du får viden om samfundet og kulturen i Danmark. Classic 2 har mest fokus på mundtlig kommunikation så du bliver i stand til at begå dig i det daglige – eksempelvis på arbejdspladsen, når du er i kontakt med kommunen, hos lægen eller i dine børns institutioner.

Du lærer også at skrive jobansøgninger og e-mails og at læse enkle tekster af den slags som er nødvendige for at begå sig i et højteknologisk samfund – eksempelvis instruktioner på arbejdet. Undervisningen foregår i dit tempo og med emner der er relevante i din hverdag og dit arbejdsliv i Danmark.

Undervisningen på Classic 2 foregår i behagelige og veludstyrede klasseværelser med computere, tablets, projektor og netadgang. Du arbejder enten alene, sammen med en makker eller i en gruppe, og altid superviseret af en kompetent lærer. En del af undervisningen foregår i et af vores topmoderne it-værksteder.

Som kursist hos IA Sprog kan du supplere klasseundervisningen med onlinetræning når og hvor du vil – for eksempel på din smartphone i bussen. På vores store onlinelæringsplatform – som du har adgang til 24/7 – finder du masser af interaktive øvelser i eksempelvis grammatik, udtale samt læse- og lytteforståelse. Du er velkommen til at benytte vores it-værksteder efter undervisningen. Og der er naturligvis gratis wi-fi på hele skolen.

Danskuddannelse 2 består af seks moduler. De første fem afsluttes med en modultest. Modul 6 afsluttes med den nationale eksamen Prøve i Dansk 2.

Læs seneste portræt af  kursist på Classic 2.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Udlændinge med en kort eller mellemlang skole-/uddannelsesbaggrund.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 2.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

Undervisningstider for Classic 2

Tidspunkter Ugedage
Morgen 9.00 - 12.55 To dage om ugen
Formiddag 10.00 - 13.55 To dage om ugen
Eftermiddag 12.55 - 16.15 To dage om ugen
Tidlig aften 16.30 - 19.00 Mandag og onsdag ELLER tirsdag og torsdag
Sen aften 19.45 - 21.45 Mandag og onsdag ELLER tirsdag og torsdag

Vejnavn med en lille fjer på

IA Sprogskole ligger på Vibevej. Lyt til dette radiopodcast som er en lille feature DR1 har lavet om vejnavnene omkring IA Sprogskole.

Lyt til podcast: Hvorfor har vejnavnene omkring IA Sprog en lille fjer på?