Kursist med en ipad på Danskuddannelse 1

Danskuddannelse 1 – Classic
Dag- og aftenhold

Danskuddannelse 1 er for dig der skal lære at læse og skrive det latinske alfabet. Det kan være fordi du ikke har en særlig lang skolegang bag dig, eller fordi du læser og skriver et andet alfabet end det latinske.

På kurset lærer du at tale dansk så du kan begå dig i hverdagen, for eksempel når du er på indkøb, hos lægen, hos kommunen, på dine børns skole eller på din arbejdsplads. Du lærer også at læse og skrive korte tekster, og du får viden om det nære samfund og arbejdslivet.

Classic 1 er holdene små så du og de andre kursister kan få maksimal opmærksomhed. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov så du lærer netop det, du har brug for – i et roligt tempo og rolige omgivelser. På Classic 1 arbejder du med autentiske tekster som en brochure, et brev fra kommunen eller en brugsanvisning.

Lærerne udarbejder selv en stor del af materialet så det tager afsæt i situationer du kender fra din hverdag og dine nære omgivelser – eksempelvis madlavning, indkøb, børnepasning og transport. I undervisningen bruger du tablet eller computer en del af tiden.

Danskuddannelse 1 er undervisningen modulbaseret, og hele uddannelsen består af i alt seks moduler. De første fem afsluttes med en modultest. Modul 6 afsluttes med den nationale eksamen Prøve i Dansk 1.

Læs seneste portræt af kursist på Classic 1.

Som sprogcenter er vi forpligtet til at opkræve et depositum – læs mere  og betal online her.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Alle der skal lære at læse og skrive det latinske alfabet.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 1.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

Undervisningstider for Classic 1

Morgen Aften
Mandag - 16.30 – 19:00
Tirsdag 9.00 – 12.30 -
Onsdag - 16:30 – 19:00
Torsdag 9.00 – 12.30 -
Fredag 9.00 – 12.30 -

Vejnavn med en lille fjer på

IA Sprogskole ligger på Vibevej. Lyt til dette radiopodcast som er en lille feature DR1 har lavet om vejnavnene omkring IA Sprogskole.

Lyt til podcast: Hvorfor har vejnavnene omkring IA Sprog en lille fjer på?