Kursist med en ipad på Danskuddannelse 1

Classic 1 – Danskuddannelse 1
Dag- og aftenhold

Classic 1 er for dig der skal lære at læse og skrive det latinske alfabet. Det kan være fordi du ikke har en særlig lang skolegang bag dig, eller fordi du læser og skriver et andet alfabet end det latinske.

På kurset lærer du at tale dansk så du kan begå dig i hverdagen, for eksempel når du er på indkøb, hos lægen, hos kommunen, på dine børns skole eller på din arbejdsplads. Du lærer også at læse og skrive korte tekster, og du får viden om det nære samfund og arbejdslivet.

Classic 1 er holdene små så du og de andre kursister kan få maksimal opmærksomhed. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov så du lærer netop det, du har brug for – i et roligt tempo og rolige omgivelser. På Classic 1 arbejder du med autentiske tekster som en brochure, et brev fra kommunen eller en brugsanvisning.

Lærerne udarbejder selv en stor del af materialet så det tager afsæt i situationer du kender fra din hverdag og dine nære omgivelser – eksempelvis madlavning, indkøb, børnepasning og transport. I undervisningen bruger du tablet eller computer en del af tiden.

Classic 1 er undervisningen modulbaseret, og hele uddannelsen består af i alt seks moduler. De første fem afsluttes med en modultest. Modul 6 afsluttes med den nationale eksamen Prøve i Dansk 1.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge. Læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Alle der skal lære at læse og skrive det latinske alfabet.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Afsluttes med Prøve i Dansk 1.
 • Hvor foregår undervisningen?

  På IA Sprog, Vibevej 11
  2400 København NV

Undervisningstider for Classic 1

Morgen Aften
Mandag 8.30 - 12.00 16.45 - 20.10
Tirsdag 8.30 - 12.00 -
Onsdag 8.30 - 12.00 16.45 - 20.10
Torsdag 8.30 - 12.00 -
Fredag 9.00 - 11.35 -

Et multikulturelt studiemiljø med engagerede kursister fra hele verden

Vores kursister kommer fra hele verden. Det betyder at du på IA Sprog lærer dansk med mange forskellige mennesker som alle knokler for at lære det danske sprog.

Læs artikler om livet på skolen og mød vores kursister