Kursister på Dansk for polsktalende

Dansk for polsktalende
Lær dansk af en polsktalende lærer

Przeczytaj tę stronę w języku polskim

Er du polsktalende, og vil du gerne lære dansk hos en polsktalende dansklærer sammen med andre der taler polsk? Så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Dansk for polsktalende får du en solid, grundlæggende forståelse af det danske sprog. Læreren, Zofia Poulsen, er født og opvokset i Polen og har boet og undervist i Danmark i mange år. Hun har derfor et dybtgående kendskab til de sproglige udfordringer som polsktalende normalt møder her i landet.

Undervisningen tager udgangspunkt i de sproglige emner der er særligt relevante for dig som polsktalende. Der er mest fokus på mundtlig kommunikation så du kan blive god til at begå dig på dansk på arbejdspladsen og i hverdagen – eksempelvis på offentlige kontorer, hos lægen og i dine børns institutioner. Men du lærer også at skrive jobansøgninger og e-mails samt at læse enkle tekster og instruktioner af den type du typisk vil møde for eksempel på jobbet. Ved hjælp af autentiske tekster får du viden om samfundet, arbejdsmarkedet, uddannelsessystemet og kulturlivet i Danmark.

Dansk for polsktalende foregår i dit tempo og med emner der betyder noget for dig og dit arbejdsliv i Danmark. Klasselokalerne er udstyret med projektor, computere og netadgang. Der er også tablets til udlån i undervisningen.

Som kursist hos IA Sprog kan du supplere klasseundervisningen med onlinetræning når og hvor du vil – for eksempel på din smartphone i bussen. På vores store onlinelæringsplatform finder du masser af interaktive øvelser i eksempelvis grammatik, udtale samt læse- og lytteforståelse.

Du kan også benytte vores it-værksteder efter undervisningen, og der er naturligvis gratis wi-fi på hele skolen.

Dansk for polsktalende kan afsluttes med prøverne Prøve i Dansk 2 eller 3.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge. Læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning

Info

 • Hvem kan deltage?

  Polsktalende.
 • Hvornår er næste holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Prøve i Dansk 2 og Prøve i Dansk 3.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Hejrevej 26, 3. sal tv.
  2400 København NV
 • Kontaktperson

  Lærer og kursuskoordinator
  Zofia Poulsen, tlf.: +45 40842608

Undervisningstider for Dansk for Polsktalende

Tidspunkter
Mandag 15.00 - 18.20
Tirsdag 14.30 - 17.50 og 18.10 - 21.30
Onsdag 15.00 - 18.20
Torsdag 14.30 - 17.50 og 18.10 - 21.30

Kom foran i sommerferien med sommerskole på IA Sprog

Vi har 4 ugers sommerskole fra 26. juni til 21. juli 2017. Der er almindelige hold for begyndere og IA Intensiv hold for begyndere og fortsættere. Mandag og onsdag 17.30-21.15 eller tirsdag og torsdag fra 8.30-12.15. Mulighed for værksted på fredagene.

For flere oplysninger og tilmelding – kontakt os på telefon 3888 3233 eller e-mail til info@iasprog.dk