Kursister lærer dansk på Arbejdsmarkedsrettet Dansk for begyndere

Dansk for begyndere
Arbejdsmarkedsrettet dansk

250 timers dansk for begyndere

Er du ny i Danmark, eller har du aldrig lært dansk før, starter du med Arbejdsmarkedsrettet dansk for begyndere, et 250 timers gratis danskkursus for udlændinge. Kurset er målrettet arbejdsmarkedet og dermed skræddersyet til dig der er kommet til Danmark for enten at arbejde, studere, være au pair eller som medrejsende ægtefælle.

På kurset lærer du dansk så du kan begå dig i hverdagen, på arbejdet og på studiet. Du har 18 måneder til at afslutte kurset, men normalt tager det kun mellem 6 og 12 måneder.

For at deltage på Arbejdsmarkedsrettet dansk, skal du være mindst 18 år og have dansk CPR-nummer.

Lær dansk på din måde

På IA Sprog kan du følge  Arbejdsmarkedsrettet dansk for begyndere på det tidspunkt der passer dig bedst – morgen, eftermiddag, aften eller weekend. Du kan også tage dit danskkursus online. Desuden har IA Sprog danskkurser for begyndere på arbejdspladser og universiteter.

Som kursist hos os kan du supplere klasseundervisningen med onlineøvelser når og hvor du vil – for eksempel på din smartphone. På skolens store onlinelæringsplatform finder du masser af interaktive danskøvelser i eksempelvis grammatik, udtale, læse- og lytteforståelse.

Kontakt IA Sprog – vores vejledere finder hurtigt det kursus der passer bedst til dig.

Efter Arbejdsmarkedsrettet dansk for begyndere

Efter de 250 timers dansk for begyndere, Arbejdsmarkedsrettet dansk, kan du fortsætte på en af de tre danskuddannelser for fortsættere, Danskuddannelse 1, 2 eller 3. Her kan du udvide dit kendskab til sproget, samfundet og kulturen i Danmark.

Danskuddannelse 1, 2 og 3 har du ret til gratis danskundervisning i op til tre år. Du skal bare tilmelde dig et danskkursus for fortsættere så snart du har afsluttet dit kursus i dansk for begyndere.

Hvert af de tre kurser i dansk for fortsættere afsluttes med en officiel national prøve.

IA Sprog tilbyder gratis danskundervisning til voksne udlændinge. Læs mere om hvem der kan få gratis danskundervisning.

Kurser til dig med ingen/kort skolebaggrund

0 -7 års skolebaggrund

For dig der skal lære at læse og skrive det latinske alfabet. Det kan være fordi du ikke har en særlig lang skolegang bag dig, eller fordi du læser og skriver et andet alfabet end det latinske.

Kurser til dig med mellemlang skolebaggrund

8 -11 års skolebaggrund

For dig der har en kort eller mellemlang skole- og uddannelsesbaggrund, og som ønsker at lære dansk på et niveau der kvalificerer dig til at kunne tage et arbejde eller en kort erhvervsrettet uddannelse.

Kurser til dig med lang skolebaggrund

Mindst 12 års skolebaggrund

For dig der har mindst 12 års skolebaggrund – eventuelt universitetsstudier – og grundlæggende engelskkundskaber. Du ønsker at lære dansk på et niveau der kvalificerer dig til at arbejde eller tage en uddannelse i Danmark.

Kom foran i sommerferien med sommerskole på IA Sprog

Vi har 4 ugers sommerskole fra 26. juni til 21. juli 2017. Der er almindelige hold for begyndere og IA Intensiv hold for begyndere og fortsættere. Mandag og onsdag 17.30-21.15 eller tirsdag og torsdag fra 8.30-12.15. Mulighed for værksted på fredagene.

For flere oplysninger og tilmelding – kontakt os på telefon 3888 3233 eller e-mail til info@iasprog.dk