Kontakt receptionen på IA Sprog. Kursister i receptionen på IA Sprog.

Lær dansk i København

Vil du gerne lære dansk? IA Sprog (sprogskole) i København har danskundervisning på alle niveauer for udlændinge

Vil du lære dansk i dagtimerne, om aftenen eller i weekenden?

Er du begynder, eller har du behov for et danskkursus for fortsættere?

På Danmarks største sprogskole, IA Sprog i København, kan du få danskundervisning af høj kvalitet uanset din baggrund og dit behov.

Hvorfor lære dansk?

Sproget er nøglen til det danske samfund. Der tales dansk overalt hvor du færdes i det offentlige rum, på arbejdspladsen, på uddannelsen og i institutionerne. Der er mange gode grunde til at du som udlænding skal lære dansk. Her er fire vigtige:

  • Det er enklere for dig at begå dig i hverdagen.
  • Du har lettere ved at få et job.
  • Du kan nemmere knytte venskaber og få et endnu mere interessant liv.
  • Ofte er det en betingelse for varig opholdstilladelse i Danmark.

Den bedste måde at lære dansk på er at kombinere et danskkursus på en sprogskole med praksis uden for skolen. Derfor er et kursus på IA Sprog det rigtige sted at starte for dig.

Lær dansk effektivt i centrum af København

IA Sprog ligger centralt i København med S-tog og busser næsten lige til døren. Undervisningen foregår på Vibevej i behagelige og veludstyrede klasseværelser med computere, netadgang og projektor. Vi har også en hyggelig kantine som du kan benytte.

Som kursist på IA Sprog er du sikker på at få en effektiv danskundervisning der passer til netop dine behov. Kvaliteten er høj, underviserne er universitetsuddannede, og skolen har over 30 års erfaring med at undervise udlændinge i dansk.

Som kursist hos os kan du supplere klasseundervisningen med onlinetræning når og hvor du vil – for eksempel på din smartphone i bussen. På vores store onlinelæringsplatform finder du masser af interaktive øvelser i eksempelvis grammatik, udtale samt læse- og lytteforståelse.

Vi har mange tilbud du frit kan benytte efter og imellem undervisningsgange. Du er blandt andet meget velkommen til at benytte vores åbne it-værksteder efter undervisningen. Og der er naturligvis gratis wi-fi på hele skolen.

Med andre ord: IA Sprog er specialister i danskundervisning. Hos os får du maksimalt udbytte af dit danskkursus.

Sådan kommer du i gang med at lære dansk

Kontakt IA Sprog når du har besluttet dig for at lære dansk. Skolens vejledere sidder klar til at hjælpe dig med at finde det danskkursus der passer bedst til netop dit niveau og dine ønsker og behov.

Læs mere om de forskellige danskuddannelser her:

Danskuddannelse 1

For dig der har en kort skolebaggrund og som måske ikke kan læse det latinske alfabet. Undervisningen foregår på små hold og tilrettelægges så den passer til netop dit behov.

Danskuddannelse 2

For dig der har en kortere eller mellemlang uddannelse fra dit hjemland. Lær dansk med udgangspunkt i din hverdag, dit arbejde – eller den uddannelse du er i gang med.

Danskuddannelse 3

For dig der har en lang videregående uddannelse. Undervisningen tilrettelægges efter netop dit behov, og IT indgår som et vigtigt redskab. Danskuddannelse 3 fås i flere varianter med forskellige muligheder alt efter om du har behov for eksempelvis særlig fleksibilitet eller for at gå hurtigt frem.

FVU-læsning og skrivning for fortsættere

FVU (Forberedende Voksenuddannelse) er et gratis tilbud til alle voksne i Danmark som har brug for at blive bedre til at læse og skrive dansk. Er du er i gang med en danskuddannelse? Har du en allerede? Eller har du opbrugt din ret til at få en? Så er FVU-læsning en god basis hvis du vil i gang med en uddannelse. IA Sprog tilbyder også FVU-matematik.