Lær dansk i København

Vil du gerne lære dansk? IA Sprog (sprogskole) i København har danskundervisning på alle niveauer for udlændinge

Vil du lære dansk i dagtimerne, om aftenen eller i weekenden?

Er du begynder, eller har du behov for et danskkursus for fortsættere?

På IA Sprog i København, kan du få danskundervisning af høj kvalitet uanset din baggrund og dit behov.

Se vores danskkurser

Hvorfor lære dansk?

Sproget er nøglen til det danske samfund. Der tales dansk overalt hvor du færdes i det offentlige rum, på arbejdspladsen, på uddannelsen og i institutionerne. Der er mange gode grunde til at du som udlænding skal lære dansk. Her er fire vigtige:

  • Det er enklere for dig at begå dig i hverdagen.
  • Du har lettere ved at få et job.
  • Du kan nemmere knytte venskaber og få et endnu mere interessant liv.
  • Ofte er det en betingelse for varig opholdstilladelse i Danmark.

Den bedste måde at lære dansk på er at kombinere et danskkursus på en sprogskole med praksis uden for skolen. Derfor er et kursus på IA Sprog det rigtige sted at starte for dig.

Lær dansk effektivt i København

IA Sprog ligger centralt i København lige ved Nørrebro Station med S-tog, Metro og busser. Undervisningen foregår på Hejrevej i behagelige og veludstyrede klasseværelser med computere, netadgang og projektor. Vi har også en hyggelig kantine som du kan benytte.

Som kursist på IA Sprog er du sikker på at få en effektiv danskundervisning der passer til netop dine behov. Kvaliteten er høj, underviserne er universitetsuddannede, og skolen har over 40 års erfaring med at undervise udlændinge i dansk.

Som kursist hos os kan du supplere klasseundervisningen med onlinetræning når og hvor du vil på vores store onlinelæringsplatform. Her finder du masser af interaktive øvelser i eksempelvis grammatik, udtale samt læse- og lytteforståelse. Og der er naturligvis gratis wi-fi på hele skolen.

Med andre ord: IA Sprog er specialister i danskundervisning. Hos os får du maksimalt udbytte af dit danskkursus.

Har du brug for et danskkursus eller FVU?

Er du begynder eller let øvet, kan du vælge til et af vores danskkurser her. Taler du allerede noget dansk kan du melde dig til FVU, hvor du bliver endnu bedre til at læse og skrive. Når du har tilmeldt dig via hjemmesiden, bliver du kontaktet af en vejleder for at sikre, at du kommer på det helt rette kursus for dig.

FVU (Forberedende Voksenuddannelse) er et gratis tilbud til voksne i Danmark som har brug for at blive bedre til at læse og skrive dansk. Under FVU tilbyder vi også kurser i matematik, engelsk og IT.

Se vores FVU-forløb

Læs mere om de forskellige muligheder for at lære dansk her:

Danskkurser for begyndere og forsættere

FVU – Forberedende Voksenundervisning

Danskkurser FVU