Mundbind er en af vores forholdsregler i forbindelse med coronavirus

Krav om mundbind gælder fra 29. oktober

Vi gør alt, hvad vi kan, for at det er sikkert for kursister og medarbejdere at være på IA Sprog, og vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer om plads, afstand, hygiejne og rengøring.

Krav om mundbind/visir fra den 29. oktober

Fra den 29. oktober er der krav om, at vi skal bære mundbind eller visir, når vi færdes på IA Sprog. Det betyder, at du skal tage mundbind/visir på, når du træder ind på skolen. Du skal have det på, indtil du sidder ved din plads i undervisningslokalet.

Vi forventer af dig, at du …

  • bliver hjemme, hvis du er syg
  • overholder myndighedernes retningslinjer om at holde afstand
  • overholder myndighedernes retningslinjer om hygiejne med håndvask og afspritning

Retningslinjer om plads og afstand

Vores lokaler har forskellige størrelser, og pladsen i det enkelte lokale er afgørende for, hvor mange kursister der kan være i lokalet ad gangen.Vi sørger for, at der er den anbefalede plads og afstand mellem underviser og kursister og kursisterne imellem. 

Retningslinjer om rengøring

Undervisningslokalerne bliver rengjort mellem hvert hold. Vi rengør overflader som borde og stolenes ryglæn, og vi vasker dørhåndtag og tømmer papirkurve. Når et lokale er brugt én gang af et hold, bliver det rengjort, før der må komme et nyt hold ind. Det markerer vi på døren, så ingen kommer til at bruge et lokale, der ikke er rengjort.

Retningslinjer om hygiejne

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes råd om håndvask, og der er håndsprit ved alle indgange.

Klik her for at læse Sundhedsstyrelsens informationer og anbefalinger.

Hvad gør vi, hvis en kursist er smittet?

IA Sprog har i samarbejde med relevante myndigheder udarbejdet en procedure, så vi kan tage korrekt hånd om tilfælde, hvor en af vores kursister er smittet. Det er vigtigt, at kursisten kontakter os. Vi taler med vedkommende for at få at vide, hvem han/hun har siddet ved bord med i klassen, dvs. hvem vedkommende har været tættest på. Derefter taler vi personligt med underviseren samt den eller de kursister, den smittede kursist har siddet ved bord med. Vi sender vi en e-mail til holdets øvrige kursister, så de er orienterede. Vi oplyser naturligvis ikke kursistens navn til andre. Myndighederne anbefaler, at alle – underviser og resten af holdet – skal være ekstra opmærksomme på symptomer og påpasselige med at overholde de anbefalede afstands- og hygiejnekrav. Men det er ikke nødvendigt for hverken underviser eller resten af holdet at lade sig teste. Det er heller ikke nødvendigt at aflyse undervisningen eller forlægge den til Zoom.