IA sprogskoles ledelse: Jørn Jespersen, Eva Jensen og Anette Jacobsen

“Gå ud og sæt jeres præg på det danske samfund”

IA sprog fejrer sine dimittender for 15. gang.

Det var festligt som altid da IA Sprog fejrede sine dimittender til translokationen den 17. december 2015. Dimittendfesterne som har været holdt i adskillige år, må betegnes som en tradition. De afvikles to gange årligt lige efter perioderne med skriftlige og mundtlige eksaminer der afslutter danskprogrammerne.

I december blev der udstedt næsten 500 diplomer til IA Sprogs elever og selvstuderende.

Festen fandt sted i et flot pyntet baglokale hvor gæsterne talte i alt 150 glade dimittender og deres familie og venner. Traditionen tro inkluderede programmet en tale af IA Sprogs rektor Jørgen, og IA Sprogs lærerkor fremførte en julesang. Desuden var der fællessang med årstidens sange. Bagefter blev der serveret mange forskellige mad- og drikkevarer fra hele verden, og folk nød hinandens selskab.

Rektor Jørgens tale var både en lykønskning og et ønske om lykke på den videre vej:

”Nu har I jeres diplomer, og I gør jer sikkert forskellige tanker om hvad I skal bruge dem til. Det er selvfølgelig helt op til hver enkelt af jer. Men jeg håber at I alle tager herfra med visheden om at I nu har chancen for at gå ud og sætte jeres præg på det danske samfund. Sproget er en forudsætning for at komme tæt på samfundet og danskerne. Vi ønsker jer alt det bedste! Vi håber I har haft en god tid hos IA Sprog, og at I vil tage tiden her med jer som et kært minde i jeres hjerter.”