Bestyrelse IA Sprog

Covid-19: Hyppigt stillede spørgsmål

Kan jeg tilmelde mig danskkurser, som starter i april, maj, juni?

Ja det kan du. Hvis du er fortsætter/øvet, kan du tilmelde dig Flex eller Intensiv, som du plejer. Hvis du er begynder eller let øvet, skal du i stedet tilmelde dig vores nye online danskkurser på niveau 1 og 2.

Hvad sker der med min undervisning?

IA Sprog har aflyst al undervisning med fysisk fremmøde. Vi gennemfører i stedet så meget undervisning som muligt online. Din lærer kontakter dig med nærmere detaljer.

Hvornår genoptages klasseundervisningen?

Undervisning med fysisk fremmøde er aflyst fra og med torsdag den 12. marts, og foreløbig frem til og med den 13. april. Vær desuden opmærksom på påskeferien fra 5. til 13. april.

Vi har fulgt regeringens anbefalinger, og det fortsætter vi med. Vi afventer derfor regeringens udmelding mht. hvornår undervisningen kan genoptages.

Hvordan kan jeg kontakte IA Sprog?

Du kan kontakte os via info@iasprog.dk.

Du kan også ringe til os som normalt.
Telefon: +45 38 88 32 33
Mandag – torsdag: 11:00 – 15:00
Fredag: 9:00 – 12:00

Selvom IA Sprog er fysisk lukket på Hejrevej 26, sidder vores medarbejdere stadig og arbejder hjemmefra. Det er derfor, du kan fortsætte med at skrive eller ringe til os og få svar. 

Hvordan kan jeg kontakte min lærer?

Du kan kontakte din lærer via mit.iasprog.dk.

Hvad sker der med de planlagte FVU-trinprøver i marts 2020?

Da trinprøverne indebærer fysisk fremmøde, er de også blevet udskudt. Vi kender ikke de nye datoer endnu. Så snart vi ved mere, vil vi offentliggøre informationerne vedr. trinprøver her: https://www.iasprog.dk/vi-holder-eksamen/. Har du været tilmeldt trinprøve hos IA Sprog, vil du desuden modtage besked direkte fra os om ny dato, når vi kender den.