En gruppe kursister som vil bruge FVU til at komme ind på en uddannelse

Hvad kan du bruge FVU til?

Vidste du, at FVU er mere end bare et kursus i skriftligt dansk? Du kan bruge FVU til at søge ind på en uddannelse og meget mere.

Du ved måske, at FVU står for ’Forberedende Voksen Undervisning’. Men hvor meget ved du egentlig om FVU? Vidste du for eksempel, at FVU kan bruges til at opnå et fagligt niveau svarende til 9. klasses afgangseksamen?

Hos IA Sprog har vi mange års erfaring med FVU. Vi tilbyder FVU-undervisning i dansk, matematik og engelsk.

Kurserne er gratis for dig, som er i målgruppen. Kurserne starter altid med en lille test og en individuel samtale. Her kigger vi på, om FVU er det rette tilbud til dig. Hvis du er i målgruppen og er klar til at starte, finder vi et hold, som du kan starte på. Og du skal ikke vente længe. Vi starter nemlig nye hold hvert kvartal. 

Der er mange, som ikke ved, at man kan bruge FVU som et springbræt til mere uddannelse. Men vi fortæller altid gerne vores kursister om deres muligheder. Og den gode nyhed er, at mulighederne er mange. 

Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge FVU til at komme videre:

  • Bestået FVU-dansk trin 3 giver adgang til VUC (9. eller 10. klasse).
  • Bestået FVU-dansk trin 4 samt FVU-matematik trin 2 giver dig mulighed for at søge ind på en erhvervsuddannelse. Du kan læse mere om erhvervsuddannelser her.
  • Bestået FVU-dansk trin 4 kan desuden bruges til at dokumentere dine danskkundskaber, når du søger om dansk statsborgerskab.

Går du og drømmer om en uddannelse?

Når du tilmelder dig vores FVU-kurser, vil du blive inviteret til en lille test og en individuel samtale, hvor du kan få råd og vejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

FVU-kurser og tilmelding