To personer ligger under et blomstrende træ og venter på genåbningen af IA Sprog

Genåbningen af IA Sprog er allerede i gang

Den 11. marts blev alle uddannelsesinstitutioner i Danmark lukket ned. IA Sprog’s kursister og undervisere blev sendt hjem, og vores undervisning blev i løbet af meget kort tid omlagt til online. 

IA Sprog har i 2018–19 lanceret nye koncepter til online-undervisning både inden for FVU og danskkurser. Dem har vi taget i brug mere end nogensinde før, og takket være vores læreres erfaring, kreativitet og fleksibilitet gik det heldigvis hurtigt med at omlægge undervisningen.

I denne uge har IA Sprog igen budt en lille håndfuld kursister velkommen i de fysiske klasselokaler. Og vi glæder os til at byde endnu flere kursister velkommen tilbage. Vi forventer at afholde gradvist flere kurser i vores fysiske klasselokaler, men vi starter naturligvis med små hold for at sikre, at genåbningen sker sundhedsmæssigt forsvarligt. Det gælder for eksempel PD3 brush up for dig, som skal til PD3 eksamen snart. Undervisning med afstand kræver naturligvis mere plads, og derfor åbner vi gradvist i takt med at vi har kapacitet til at sikre sundhedsmæssigt optimale forhold. 

Vi screener også nye kursister til FVU. FVU-undervisningen foregår online på små hold med tæt kontakt til læreren, indtil vi igen kan undervise i vores fysiske lokaler på Hejrevej 26. Vi har masser af spændende undervisningstilbud både inden for FVU og danskkurser, som du kan tilmelde dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og du vil naturligvis få direkte besked om, hvor og hvordan netop din undervisning afholdes. Du kan også altid holde dig informeret her på siden samt på vores facebookside.