To kursister på IA Sprog FVU

FVU-start
For dig som kan lidt dansk i forvejen

FVU-start er for dig, som gerne vil blive bedre til at tale og forstå mundtligt dansk, så du kan få mere ud af FVU-undervisningen og komme videre med dit liv i Danmark.

Kurset varer typisk 8 til 10 uger med undervisning to gange om ugen. På kurset får du talt og hørt en masse dansk, og du får med sikkerhed udviklet dit mundtlige sprog og udvidet dit ordforråd.

Hvem kan deltage? Du kan gå til FVU-start, hvis du kan lidt dansk i forvejen. Meld dig til i dag. Så bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, om kurset er noget for dig samt, hvilket hold der passer til dit behov.

Efter et forløb på FVU-start kan du evt. fortsætte på FVU-læsning, FVU-matematik eller andre arbejdsmarkedskurser.

OBS: Kan du slet intet dansk i forvejen, skal du ikke tilmelde dig FVU. Så henviser vi i stedet til vores Dansk for begyndere og fortsættere, som udbydes til gode priser.

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Hejrevej 26, 3. sal tv.
  2400 København NV
 • Varighed

  8 - 10 uger.
 • Afsluttende prøve

  FVU-start
 • Hvornår afholdes prøverne?

  Fire gange årligt.
 • Næste holdstart

  Vi optager løbende nye kursister. Meld dig til, så finder vi en plads til dig.
 • Undervisningstider

  Vælg mellem:
  9 - 12, 13 - 16, 17 - 20
TILMELD

Online danskkursus for begyndere

På dette danskkursus, foregår undervisningen online, og du kan deltage hjemmefra eller fra dit kontor. Det er helt op til dig. Det kræver blot, at du sidder ved en computer eller tablet og har internetadgang.

Vi har skræddersyet kurset for, at du skal få det optimale udbytte og lære så meget dansk, som det overhovedet et muligt på 12 uger. Og så slipper du endda for at møde op på skolen hver uge.

Info & tilmelding