FVU engelsk undervisning

Engelskkursus: FVU-engelsk
Vil du lære (mere) engelsk, så du kan blive bedre til dit arbejde?

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen kan foregå på din arbejdsplads, hvis din arbejdegiver vil lægge lokale til. Det kræver, at I er minimum 9 deltagere.
 • Varighed

  8 - 10 uger for hvert niveau.
  4 niveauer i alt.
 • Næste holdstart

  Vi starter undervisningen, når det passer for dig, dine kolleger og jeres arbejdsgiver. Datoen aftaler vi i fællesskab.

FVU-engelsk er et gratis kursus til dig, som kan noget dansk og ønsker at lære eller blive bedre til at kommunikere på engelsk.

Kurset giver dig de engelsksproglige kompetencer, som du kan bruge i dit job.

Du lærer at forstå, tale, læse og skrive engelsk. Vi arbejder med emner fra dit arbejde og din hverdag.

Glæd dig! Du vil blive bedre til engelsk, og du vil kunne bruge det på dit arbejde.

Om kursets indhold

FVU-engelsk består af 4 trin. Hvert trin varer ca. 8 uger med undervisning 2 gange om ugen.

Trin 1: Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at forstå og udtrykke dig på engelsk om basale emner fra dit arbejde og din hverdag. Du vil f.eks. lære at præsentere dig selv på engelsk. Du lærer desuden at bruge digitale ordbøger på engelsk.

Trin 2: Du lærer at tale om kendte emner på engelsk, og du lærer at forstå og skrive korte tekster. Du får et større ordforråd på engelsk, og du bliver bedre til at søge information på engelsk.

Trin 3: Du bliver bedre til at læse og forstå korte tekster og til at samtale på engelsk om emner fra dit privatliv og dit arbejdsliv. Du bliver også bedre til at skrive, og du vil kunne udtrykke dig mere korrekt, fordi du lærer mere om det engelske sprog.

Trin 4: Du lærer at læse og forstå mere komplekse tekster, og du lærer at udtrykke dine holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt. F.eks. lærer du at forklare, give instrukser og forslag på engelsk.

Fordele ved at lære hos os

• Du får adgang til vores digitale læringsplatform mit.iasprog.dk.

• Du får gratis adgang til ordbogen.com.

• Du har Office pakken, så længe du lærer hos os. Og du kan installere den gratis på 5 enheder herunder pc, mac, tablet og smartphone.

• Du vil blive undervist af vores erfarne og veluddannede undervisere med stort engagement!

Hvem kan deltage? Du kan deltage i dette kursus, hvis din arbejdsgiver også kan se en fordel i, at du bliver bedre til engelsk. Før kursusstart bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold der passer til dit behov. Når du kommer til screeningen, skal du medbringe denne erklæring, som skal være udfyldt af din arbejdsgiver.

Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar

IA Sprog hæver priserne en smule for at følge med udviklingen.

Men vi vil gerne give dig en chance for at spare nogle penge først. Derfor: Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar 2020 - og få kurset for den nuværende lave pris.

Info & tilmelding