FVU-engelsk
Vil du være skarp til skriftligt og mundtligt engelsk? FVU-engelsk er arrangeret af Studieskolen og foregår på en af Studieskolens adresser.

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen foregår i rare omgivelser i Borgergade.
 • Næste holdstart

  August 2022
 • Vil du lære engelsk sammen med dine kolleger?

  FVU-engelsk kan også foregå på din arbejdsplads, hvis din arbejdsgiver vil lægge lokale til. Det kræver, at I er minimum 9 deltagere, som kan gå på samme hold.

Kunne du tænke dig at blive bedre til engelsk? Så har vi et tilbud til dig, hvor du kan få undervisning i mundtligt og skriftligt engelsk. Undervisningen i FVU-engelsk er gratis.

Du bliver undervist sammen med andre på dit niveau i rare omgivelser på en af Studieskolens adresser eller på din arbejdsplads, hvis I er mange, som gerne vil lære engelsk.

Din underviser har engelsk som modersmål, så du kommer til at lytte til engelsk, som det virkelig tales. Selve undervisningen foregår på dansk. På kurset lærer du at forstå, tale, læse og skrive engelsk. Vi arbejder med emner fra dit job og din hverdag.

Glæd dig! Du vil blive bedre til engelsk, og du vil kunne bruge det i din hverdag og på dit arbejde, fordi vi tager udgangspunkt i de situationer, hvor du gerne vil være bedre til engelsk.

Sådan foregår FVU-engelsk

FVU-engelsk består af 4 trin. På hvert trin får du mellem 26 og 40 lektioner.

Trin 1: Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at forstå og udtrykke dig på engelsk om basale emner fra dit arbejde og din hverdag. Du lærer også at skrive på engelsk samt at bruge digitale ordbøger på engelsk.

Trin 2: Du lærer at tale om kendte emner på engelsk, og du lærer at forstå og skrive korte tekster. Du får et større ordforråd på engelsk, og du bliver bedre til at søge information på engelsk.

Trin 3: Du bliver bedre til at læse og forstå korte tekster og til at samtale på engelsk om emner fra din hverdag og dit arbejdsliv. Du bliver også bedre til at skrive, og du vil kunne udtrykke dig mere korrekt, fordi du lærer mere om det engelske sprog.

Trin 4: Du lærer at læse og forstå mere komplekse tekster, og du lærer at udtrykke dine holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt. Du lærer også at forklare, give instrukser og forslag på engelsk.

Fordele ved at lære hos os

• Du får adgang til vores digitale læringsplatform med effektivt og spændende læringsindhold.

• Du vil blive undervist af vores erfarne og veluddannede undervisere, som har engelsk som modersmål. De er vant til at undervise voksne mennesker og formår at gøre undervisningen spændende.

Hvem kan deltage? 

 • Du kan deltage i dette kursus, hvis du kan dansk på niveau B1 eller højere.
 • Vi må desværre ikke optage dig på FVU-engelsk, hvis du er ledig.
 • Du skal som udgangspunkt være mindst 25 år.
 • Du skal have et CPR-nummer.
 • Du skal ikke kunne engelsk, eller dit engelsk skal være på et meget basalt niveau dvs. under niveau B1.

Det er en god idé at teste dit engelsk før du tilmelder dig. Du kan ikke gå til FVU engelsk, hvis du allerede kan engelsk på niveau B1 eller derover. Så hvis du kan noget engelsk og ikke vil spilde din tid, så tag vores test. Når du har taget den, ved du, hvilket niveau du har på engelsk.
Testen er gratis.

TEST

Hvordan kommer du i gang?

Tilmeld dig via linket herunder. Så kontakter vi dig og inviterer dig til en samtale. Vær opmærksom på at kurset foregår hos Studieskolen. Det gør samtalen også. Vi beder dig om at printe og udfylde denne arbejdsgivererklæring før samtalen. Kan du ikke det, hjælper vi dig selvfølgelig. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Tilmeld

Danskuddannelse 1, 2 og 3

Fra den 1. august 2022 kan du tage Danskuddannelse 1, 2 og 3 på Studieskolen.
Her kan du se, om du har ret til at modtage gratis danskundervisning.

Klik og læs