FVU engelsk undervisning

Engelskkursus: FVU-engelsk
Skriftligt og mundtligt engelsk til dig og dine kolleger

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen foregår på din arbejdsplads, hvis din arbejdegiver vil lægge lokale til. Det kræver, at I er minimum 9 deltagere.
 • Varighed

  8 - 10 uger for hvert niveau.
  4 niveauer i alt.
 • Næste holdstart

  Vi starter undervisningen, når det passer for dig, dine kolleger og jeres arbejdsgiver. Datoen aftaler vi i fællesskab.

Kunne du tænke dig at blive bedre til engelsk? Og er du ansat i en virksomhed eller det offentlige? Så har IA Sprog et tilbud til dig, hvor du sammen med dine kolleger kan få undervisning i mundtligt og skriftligt engelsk. Undervisningen er gratis.

Du bliver undervist på din arbejdsplads, og vi aftaler i fællesskab en ugedag og et tidspunkt, som passer for jer.

På kurset lærer du at forstå, tale, læse og skrive engelsk. Vi arbejder med emner fra dit job og din hverdag.

Glæd dig! Du vil blive bedre til engelsk, og du vil kunne bruge det på dit arbejde, fordi vi tager udgangspunkt i de arbejdsopgaver, du gerne vil være bedre til.

Om kursets indhold

FVU-engelsk består af 4 trin. På hvert trin får du mellem 26 og 40 lektioner.

Trin 1: Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at forstå og udtrykke dig på engelsk om basale emner fra dit arbejde og din hverdag. Du vil f.eks. lære at præsentere dig selv på engelsk. Du lærer desuden at bruge digitale ordbøger på engelsk.

Trin 2: Du lærer at tale om kendte emner på engelsk, og du lærer at forstå og skrive korte tekster. Du får et større ordforråd på engelsk, og du bliver bedre til at søge information på engelsk.

Trin 3: Du bliver bedre til at læse og forstå korte tekster og til at samtale på engelsk om emner fra dit privatliv og dit arbejdsliv. Du bliver også bedre til at skrive, og du vil kunne udtrykke dig mere korrekt, fordi du lærer mere om det engelske sprog.

Trin 4: Du lærer at læse og forstå mere komplekse tekster, og du lærer at udtrykke dine holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt. F.eks. lærer du at forklare, give instrukser og forslag på engelsk.

Fordele ved at lære hos os

• Du får adgang til vores digitale læringsplatform mit.iasprog.dk.

• Du får gratis adgang til ordbogen.com.

• Du har Office pakken, så længe du lærer hos os. Og du kan installere den gratis på 5 enheder herunder pc, mac, tablet og smartphone.

• Du vil blive undervist af vores erfarne og veluddannede undervisere, som er vant til at undervise voksne mennesker og formår at gøre undervisningen spændende.

Hvem kan deltage? Du kan deltage i dette kursus, hvis din arbejdsgiver også kan se en fordel i, at du bliver bedre til engelsk. For at oprette et hold på din arbejdsplads skal I være minimum 9 kolleger, som ønsker at lære engelsk. Før kursusstart bliver du og dine kolleger inviteret til en screening, hvor vi finder ud af, hvilket niveau I skal starte på. Når du kommer til screeningen, skal du medbringe denne erklæring, som skal være udfyldt af din arbejdsgiver.

Hvordan kommer du i gang? Kontakt Louise Sand på telefon 20 14 34 60 eller skriv til hende på losa@iasprog.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

FVU-dansk online

For dig som har brug for et fleksibelt undervisningstilbud. Du bliver undervist online og i klasselokalet. Vi har fokus på at læse og skrive tekster, som du har behov for både i forbindelse med din uddannelse, dit job og i din hverdag.

Info & tilmelding