FVU digital

IT-kursus: FVU-digital
Vil du lære (mere) IT, så du kan blive bedre til dit arbejde?

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen kan foregå på din arbejdsplads, hvis din arbejdegiver vil lægge lokale til. Det kræver, at I er minimum 9 deltagere.
 • Varighed

  8 - 10 uger for hvert niveau.
  3 niveauer i alt.
 • Næste holdstart

  Vi starter undervisningen, når det passer for dig, dine kolleger og jeres arbejdsgiver. Datoen aftaler vi i fællesskab.

FVU-digital er et kursus, som giver dig de digitale kompetencer, som du kan bruge i dit job.

Du lærer alt om digital kommunikation og digitale løsninger, og vi arbejder med de behov, du har på dit arbejde og i din hverdag.

Glæd dig! Du bliver bedre til at:

 • bruge it-programmer
 • søge informationer
 • organisere og strukturere data
 • bruge nye digitale løsninger

Og du lærer om digital sikkerhed.

Om kursets indhold

Kurset består af 3 trin. Hvert trin varer ca. 8 uger med undervisning 2 gange om ugen.

 

Trin 1: Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at bruge en computer, en smartphone og en tablet. Du lærer at bruge et program, gemme og finde data, downloade apps, søge informationer, sende e-mails og meget mere.

Trin 2: Du bliver bedre til at bruge programmer og arbejde med dokumenter og digital kommunikation. Du lærer mere om databaser, og du kan søge mere og hurtigere information. Du lærer også at bruge videoer, og så lærer du om sikkerhed og persondata.

Trin 3: Du lærer at arbejde effektivt med digitale værktøjer på et højt niveau. Du bliver god til fildeling, filhåndtering, datasøgning og informationssøgning. Du lærer at bruge delt kalendersystem og at samarbejde digitalt med andre. Og så bliver du endnu bedre til de færdigheder, du er startet på at lære.

Fordele ved at lære hos os

• Du får adgang til vores digitale læringsplatform mit.iasprog.dk.

• Du får gratis adgang til ordbogen.com.

• Du har Office pakken, så længe du lærer hos os. Og du kan installere den gratis på 5 enheder herunder pc, mac, tablet og smartphone.

• Du vil blive undervist af vores erfarne og veluddannede undervisere med stort engagement!

Hvem kan deltage? Du kan deltage i FVU-digital, hvis din arbejdsgiver også kan se en fordel i, at du bliver dygtig til IT. Før kursusstart bliver du automatisk inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket hold du skal starte på. Når du kommer til screeningen, skal du medbringe denne erklæring, som skal være udfyldt af din arbejdsgiver.

Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar

IA Sprog hæver priserne en smule for at følge med udviklingen.

Men vi vil gerne give dig en chance for at spare nogle penge først. Derfor: Meld dig til dit næste danskkursus før 1. januar 2020 - og få kurset for den nuværende lave pris.

Info & tilmelding