FVU digital

IT-kursus: FVU-digital
Nye digitale færdigheder du kan bruge på jobbet

Info

 • Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen foregår på din arbejdsplads, hvis din arbejdegiver vil lægge lokale til. Det kræver, at I er minimum 9 deltagere.
 • Varighed

  8 - 10 uger for hvert niveau.
  3 niveauer i alt.
 • Næste holdstart

  Vi starter undervisningen, når det passer for dig, dine kolleger og jeres arbejdsgiver. Datoen aftaler vi i fællesskab.

Kunne du tænke dig at blive bedre til IT? Og er du ansat i en virksomhed eller det offentlige? Så er FVU-digital måske noget for dig. På kurset bliver du bedre til at arbejde med alt det digitale i din hverdag.

Du lærer nye færdigheder indenfor digital kommunikation, og vi arbejder med de behov, du har på dit arbejde og i din hverdag. Du er nemlig selv med til at påvirke, hvad der skal undervises i.

Glæd dig! Du bliver bedre til at:

 • bruge it-programmer
 • søge informationer
 • organisere og strukturere data
 • bruge nye digitale løsninger

Og du lærer om digital sikkerhed.

Om kursets indhold

Kurset består af 3 trin. På hvert trin får du mellem 26 og 40 lektioner.

 

Trin 1: Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at bruge en computer, en smartphone og en tablet. Du lærer at bruge et program, gemme og finde data, downloade apps, søge informationer, sende e-mails og meget mere.

Trin 2: Du bliver bedre til at bruge programmer og arbejde med dokumenter og digital kommunikation. Du lærer mere om databaser, og du kan søge mere og hurtigere information. Du lærer også at bruge videoer, og så lærer du om sikkerhed og persondata.

Trin 3: Du lærer at arbejde effektivt med digitale værktøjer på et højt niveau. Du bliver god til fildeling, filhåndtering, datasøgning og informationssøgning. Du lærer at bruge delt kalendersystem og at samarbejde digitalt med andre. Og så bliver du endnu bedre til de færdigheder, du er startet på at lære.

Fordele ved at lære hos os

• Du har Office pakken, så længe du lærer hos os. Og du kan installere den gratis på 5 enheder herunder pc, mac, tablet og smartphone.

• Du vil blive undervist af vores erfarne og veluddannede undervisere med stort engagement!

Hvem kan deltage? Du kan deltage i FVU-digital, hvis din arbejdsgiver også kan se en fordel i, at du bliver endnu dygtigere til IT. For at vi kan oprette et hold på din arbejdsplads skal I være minimum 9 kolleger, der ønsker at deltage. Før kursusstart bliver I inviteret til en screening, hvor vi sammen finder ud af, hvilket niveau I skal starte på. Når du kommer til screeningen, skal du medbringe denne erklæring, som skal være udfyldt af din arbejdsgiver.

Hvordan kommer du i gang? Kontakt Louise Sand på telefon 20 14 34 60 eller mail losa@iasprog.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ikke nødvendigt med coronatest længere

Du behøver ikke længere fremvise coronatest, når du kommer til din undervisning.

Coronainformation