Danskkurser for virksomheder

For virksomheder

OBS: Denne side fungerer som top-menu for virksomhedstilbud og må ikke slettes!

Har du udenlandske medarbejdere, som har behov for at lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning et af de bedste undervisningstilbud. Undervisningen udvikler og styrker de ansattes dansksproglige kompetencer på en måde, som passer ind i en travl hverdag.

Danskkurser på jeres arbejdsplads

  • 10 – 12 ugers forløb med undervisning en gang om ugen.
  • Undervisningen kan ligge i dagtimerne eller efter arbejdstid.
  • En afsluttende test viser, om medarbejderne kan starte på næste niveau.
  • Op til 14 medarbejdere per hold (udenlandske ægtefæller er også velkomne).
  • Undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen: Bøger og online læringsplatform.
  • Vi kan starte, når det passer jer.

Kurser til den enkelte medarbejder

Hvis I har for få medarbejdere til at starte et hold, er der også mulighed for at følge kurser på Hejrevej 26 i København NV. Her vil dine medarbejdere gå på hold med kursister fra andre virksomheder og øge deres netværk i København. Se vores kursuskatalog.

Danskundervisning på alle niveauer med individuel screening

Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk de allerede kan, screener vi den enkelte og afdækker behov og niveau, før vi skræddersyer undervisningen præcis til jeres virksomhed.

Fleksibelt og digitalt

Danskundervisningen foregår på din virksomheds adresse i eller uden for arbejdstiden – det beslutter I. Dine medarbejdere får desuden adgang til Danmarks største online læringsplatform  www.mit.iasprog.dk med flere end 100 læringsvideoer og engagerende læring, så den enkelte kan arbejde videre på egen hånd og øge sit indlæringstempo via tablet og pc.

Veluddannede og erfarne lærere

Vores lærere har en kandidatgrad i dansk som andetsprog, og vi har stor erfaring med at undervise i dansk på så forskellige virksomheder som NCC, D’Angleterre, Siteimprove og mange flere. Vi underviser også studerende og ansatte på fem af Københavns største universiteter. Vores lærere har stor erfaring med at pejle sig ind på den enkelte gruppes behov, og dette vil komme dine medarbejdere til gode, når I tilbyder dem danskundervisning med IA Sprog.

Ønsker du en dialog med os?

Kontakt: Seniorkonsulent, Louise Sand, losa@iasprog.dk, tlf. 20 14 34 60