Danskkurser for virksomheder

For virksomheder

Har du udenlandske medarbejdere, som har behov for at lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning for udenlandske ansatte på danske virksomheder et oplagt undervisningstilbud. Undervisningen udvikler og styrker de ansattes dansksproglige kompetencer på en måde, som passer ind i en travl hverdag.

Danskkurser på jeres arbejdsplads
• 8 ugers forløb med 3 lektioner per gang
• Undervisningen kan ligge i dagtimerne eller efter arbejdstid
• En afsluttende test viser om medarbejderne kan starte på næste niveau
• Op til 14 medarbejdere per hold (udenlandske ægtefæller er også velkomne)
• Undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen: Bøger og online læringsplatform

Kurser til den enkelte medarbejder
Hvis I har for få medarbejdere til at starte et hold, er der også mulighed for at følge kurser på Hejrevej 26 i København NV. Her vil dine medarbejdere gå på hold med kursister fra andre virksomheder og dermed øge deres netværk i København. Se vores kursuskatalog.

Danskundervisning på alle niveauer med individuel screening
Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk de allerede kan, screener vi den enkelte og afdækker behov og niveau, og vi skræddersyer undervisningen præcis til jeres virksomhed.
Fleksibelt og digitalt

Danskundervisningen foregår på din virksomheds adresse i eller uden for arbejdstiden – det beslutter I. Dine medarbejdere får desuden adgang til Danmarks største online læringsplatform  www.mit.iasprog.dk med flere end 100 læringsvideoer og interaktive øvelser, der gør det muligt for den enkelte at arbejde videre på egen hånd og øge sit indlæringstempo via tablet og pc.

Veluddannede og erfarne lærere
Vores lærere har en kandidatgrad i dansk som andetsprog og vi har stor erfaring med at undervise i dansk på så forskellige virksomheder som Københavns Metro, NCC, Trustpilot, Siteimprove og mange flere.

Ønsker du en dialog om at starte et samarbejde?
Kontakt: Louise Sand, losa@iasprog.dk, tlf. 20143460, Customer Onboarding Manager, IA Sprog