Vil du med til LinkedIn-workshop?

IA Sprog afholder løbende LinkedIn-workshops

Vi afholder løbende LinkedIn workshops med fokus på den optimale brug af LinkedIn som styrker dine karrieremuligheder i Danmark. LinkedIn er meget mere end blot et online CV. Det er også et sted hvor du kan engagere dig i debatter, dele dine synspunkter og sidst, men ikke mindst, holde dig opdateret om personer som inspirerer dig, eller virksomheder du drømmer om at arbejde for en dag.

Kom på venteliste og vær den første der får invitationen

Der er stor interesse for vores LinkedIn-workshops, og de annonceres løbende her på siden samt på skolens opslagstavler. Vil du have et forspring, kan du blive skrevet på venteliste. Send en mail til losa@iasprog.dk og notér at du er interesseret i at komme med på den næste LinkedIn-workshop. Så vil du få en invitation 10 dage før workshoppen annonceres offentligt og kan dermed sikre dig en plads.

Lidt om workshoppens indhold

Workshoppen varer halvanden time og starter med en gennemgang af de ’10 trin til at blive en LinkedIn-Ninja’, efterfulgt af gruppearbejde og individuel feedback. Da workshopdeltagernes danskkundskaber varierer, holdes workshoppen på engelsk for at sikre optimalt udbytte.

LinkedIn-workshop på IA Sprog (Sprogcenter)