FVU hos dAngleterre

d’Angleterre: Branchedansk med IA Sprog hjælper medarbejderne

Ønsket

d’Angleterre ønskede at give deres medarbejdere mulighed for at udvikle deres danske sprogfærdigheder. Medarbejdere fra forskellige afdelinger tager kurset for bedre at kunne interagere med danske gæster på hotellet. At være bedre til dansk vil også være til hjælp i deres hverdag uden for arbejdstiden.

Løsningen

Medarbejderne får FVU-start med IA Sprog hos d’Angleterre. Undervisningen er en form for branchedansk med fokus på mundtlig opkvalificering og forberedelse til at dygtiggøre sig i skriftligt dansk. Underviseren kommer til d’Angleterre hver onsdag eftermiddag i 18 uger og underviser medarbejderne i et mødelokale på hotellet. Undervisningen er gratis. En screening foretaget af sprogkonsulenterne hos IA Sprog viser nemlig, at medarbejderne er kvalificerede til at modtage gratis undervisning. Efter forløbet på 18 uger kan medarbejderne fortsætte i et nyt FVU-forløb med fokus på skriftlig opkvalificering.

Resultatet

Medarbejderne er glade for undervisningen. De har fået styrket deres selvtillid og ordforrådstilegnelse på dansk. Det betyder meget for dem at have en arbejdsgiver, som vil være med til at tilbyde gratis undervisning på virksomheden, så de sparer transporttiden til sprogskolen, og får lettere ved at gennemføre hele kurset. Hos d’Angleterre har undervisningen også betydet, at deltagerne på holdet har dannet nye relationer på tværs af afdelinger og servicefunktioner.

Må vi opkvalificere jeres medarbejdere?

Se hvordan