Betalingsbetingelser

Ved tilmelding til kurser hos IA Sprog

Disse betalingsbetingelser skal accepteres ved køb af danskkurser hos IA Sprog. Leder du efter en oversigt over vores danskkurser, så tjek vores kursuskatalog.

Overflytning til andet hold

Du kan blive flyttet til et andet hold, hvis vi får det at vide senest en uge, før kurset starter. Herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du er startet på kurset, og det viser sig, at du er placeret på et forkert niveau, kan du i samråd med din underviser eller vejlederen blive flyttet til et andet kursus i samme periode, hvis der er plads på det hold, du ønsker. Overflytningen skal ske i løbet af første kursusuge.

Annullering af tilmelding

Du kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter. Herefter er din tilmelding bindende, uanset om du møder op til undervisningen eller ej. Ved annullering af kursustilmelding og dermed tilbagebetaling fratrækker vi et administrationsgebyr på 100 kr.

Ændringer af undervisningssted og underviser samt forlængelse af kurset pga. sygdom eller lignende berettiger ikke til annullering/tilbagebetaling.

Force majeure

IA Sprog fralægger sig ansvaret for ikke gennemført undervisning, hvor der er tale om situationer, som vi ingen indflydelse har på, fx vejrlig hvor politiet fraråder, at man går ud. I tilfælde af force majeure vil man ikke få sin betaling refunderet.

Køb af kurser hos IA Sprog er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2).

Tak fordi du har læst vores betalingsbetingelser.