Lad os afdække jeres behov og mulighederne for medfinansiering

Måske er du HR-chef eller leder af en afdeling med udenlandske medarbejdere.

Eller også er du i gang med at undersøge mulighederne fordi du kan se et potentielt behov for danskundervisning. Uanset hvad vil vi gerne hjælpe dig videre i din jagt på den bedste løsning.

Behovsafdækning

Sammen finder vi ud af hvad jeres medarbejdere har behov for. Det handler om hvad deres nuværende niveau er. Men det handler også om deres forudsætninger for at lære mere. Og det er ikke mindst et spørgsmål om tiden de har til rådighed.

Behovsafdækningen starter med et pre-interview af den enkelte medarbejder som foregår via mail. I samråd med dig beslutter vi næste skridt når vi har de mest basale oplysninger på plads. Vi behandler altid jeres oplysninger fortroligt.

Kontakt os for at starte behovsafdækningen – kontakt nu

Medfinansiering

Samtidig med at vi afdækker jeres medarbejderes behov, ønsker de fleste virksomheder ret hurtigt at få en klar fornemmelse af hvor stor udgiften bliver. Eller om undervisningen kan finansieres 100 % af bopælskommunen. Dette afhænger af den enkelte medarbejders uddannelsesret.

Fordelen ved vores effektive behovsafdækning er at vi samtidig undersøger de finansielle muligheder og uddannelsesretten. Det betyder at vi kan give dig et rimeligt præcist overblik og et grundlag for at træffe den bedste beslutning.

Kontakt os for at afdække mulighederne for medfinansiering – kontakt nu

Se hvad andre HR-chefer har oplevet i samarbejdet med IA Sprog – læs mere