Lær dansk i København

Høj kvalitet og veluddannede lærere

Danskkurser

Vi tilbyder masser af spændende danskkurser

Det største udvalg af danskkurser i København finder du hos IA Sprog og Studieskolen. IA Sprog er nemlig fra den 1. oktober 2020 en del af Studieskolen, og alle kurserne foregår derfor i Borgergade og Vognmagergade i indre København, tæt på Kongens Nytorv og Nørreport.

Info og tilmelding

Gratis FVU

FVU-dansk, FVU-start, FVU-matematik

Forberedende Voksenundervisning for dig, som allerede kan noget dansk. Kurserne er gratis for dig, som gerne vil blive bedre til at læse og skrive dansk, samt til matematik eller engelsk. Vores hold er trin-opdelte, så du er kun på hold med andre på samme trin/niveau som dig. Og vi har fornuftige holdstørrelser.

Info & tilmelding

Vores kursustilbud

Opkvalificering af medarbejdere

FVU-forløb til virksomheder

Har dine medarbejdere brug for et ekstra skub for at komme i gang med kompetenceløft og jobrelateret opkvalificering? Så vil jeres virksomhed have gavn af et FVU-forløb.

Læs mere

FVU matematik

For dig som vil være bedre til matematik

På FVU-matematik lærer du blandt andet procentregning, statistik og geometri, og samtidig lærer du ‘matematik-dansk’, dvs. du får et mere bredt og fagligt dansk.

Info og tilmelding

FVU-engelsk

Vil du være skarp til skriftligt og mundtligt engelsk?

Kunne du tænke dig at blive bedre til engelsk? Så har vi et kursus, hvor du kan få undervisning i mundtligt og skriftligt engelsk. Undervisningen er gratis.

Info & tilmelding