Studieprøven

Formålet med Studieprøven er at give studerende med udenlandsk baggrund en relevant dansksproglig kompetence, der giver dem mulighed for at gennemføre en videregående uddannelse. Bestået Studieprøve er en forudsætning for optagelse på en række videregående danske uddannelser.

IA Sprog tilbyder undervisning til Studieprøven for kursister, der vil søge optagelse på videregående uddannelser eller fortsætte med at forbedre deres danske efter Prøve i Dansk 3. Undervisningen foregår om aftenen mandag og onsdag eller om lørdagen.

Det faglige mål for undervisningen er at give kursisterne dybere indsigt i relevante kultur- og samfundsforhold i Danmark, så de med baggrund i denne viden kan ræsonnere, vurdere og argumentere på højt niveau.

Kursisterne arbejder med aktuelle, autentiske tekster, der bidrager til viden om det danske samfund. Desuden omfatter undervisningen målrettet forberedelse til selve prøven.

Prøven indeholder test i læsning, skriftlig fremstilling og lytning.

Du skal have bestået Prøve i Dansk 3 med mindst 10, 10 og 10 for at blive optaget på studieprøveholdet uden optagelsesprøve.

For at komme til optagelsesprøve skal du have bestået PD3 med mindst 7, 7 og 7.

Studieprøvehold august – december 2016:

Optagelsesprøven finder sted:
Mandag den 27. juni 2016 kl. 17.00

Der er undervisning
mandage og onsdage kl. 17.00-20.30.

Undervisningen starter
mandag den 8. august 2016.

Tilmelding:
Send en mail til John Niewold:  john@iasprog.dk