IA Sprogs nye domicil indviet

Undervisningsminister Christine Antorini var blandt gæsterne, da IA Sprog indviede sit nye domicil på Vibevej 9-11 den 20. juni. Ministeren fik en rundtur på skolen, hvor hun blandt andet blev præsteret for skolens intensiv-undervisning og dens omfattende brug af it i undervisningen med tusindvis af online-øvelser og brug af Skype.

I en tale betegnede Christine Antorini sprogskolen som et multikulturelt medborgerhus med rammer, som hun i hvert fald gerne ville undervises i, hvis hun skulle lære et nyt sprog og en ny kultur at kende.

Ved indvielsen blev også IA Sprogs nye version af skolens computer-baserede interaktive undervisningssystem ‘Skolegade’ præsenteret.

“IA Sprogs nye lokaler udstråler faglig ambition – et vigtigt signal at sende til nye medborgere”, sagde undervisningsminister Christine Antorini bl.a. i sin tale ved IA Sprogs officielle indvielse.
Hør talen her

Forstander Jørgen Jespersen om IA Sprog:
“En græsrodsbevægelse, der efter en omtumlet tilværelse rundt om i København nu sidder midt i en smeltedigel af kulturel mangfoldighed”.
Hør hans tale