Anca gik online med IA Sprog

Hun er rumæner og taler dansk, men hun har aldrig været på sprogskole, bortset fra til eksamen. Anca Gabriela Zaharia kom til Danmark i 2009 for at arbejde på en gård. Og når man som hende bor langt ude på landet, kan online undervisning være løsningen. Herunder kan du læse hvad hun selv har skrevet om sin oplevelse med at lære dansk med IA Sprogs Agro Online:

“Jeg startede at lære dansk på Agro Online Dansk hos IA Sprog i november 2009. Det var umuligt at køre til en sprogskole, da jeg bor i en landsby og har 25 km til den nærmeste sprogskole, som ligger i Sønderborg. Jeg bestod fem moduler (PD3) og jeg var meget glad om det. Nu er det nemmere for mig at forstå danskere, deres kultur og finde job.

Man har brug for et godt internetforbindelse og være parat til at forberede mellem fire og otte timers lektier. Det er bedre at lære dansk med Agro Online Dansk på IA Sprog, fordi noge kursister har brug for at lære dansk hurtigere på grund af deres job.

På Agro Online Dansk lægger man programmet efter kursistens hurtighed og rytme. Kursisten skal derfor ikke vente for de andre som måske er langsommere.

Jeg tror at Agro Online Dansk er den bedste chance for udlændinge, der bor på landet og ikke har muligheden for at køre til et sprogcenter i storebyerne,” slutter Anca.