Copenhagen Post: IA Sprog er højteknologisk og innovativ

Ros fra engelsksproget ugeavis

“… det er en af de mest fleksible, højteknologiske og innovative skoler, når det handler om at opfylde kursisternes behov. Sådan er karakteristikken, som den engelsksprogede danske ugeavis The Copenhagen Post giver IA Sprog i sin november-udgave (nr. 15, 2012).

Ugeavisen har været på besøg på skolen og konkluderer, at “man behøver bare at se på den mangfoldighed af muligheder, som tilbydes kursisterne på IA Sprog” for at vide, at andre sprogskoler “ikke kommer bare i nærheden af IA, når de fremhæver deres fleksible indgang til sprogindlæring”.

Og artiklen fortsætter: “med muligheder for at lære dansk intensivt, online, i weekenden eller i et langsommere tempo, har IA Sprog slået sit navn fast som en skole, der skræddersyr kurser til ethvert behov.

Blandt andre er 37-årige Khalid Haddi blevet interviewet til avisen: “Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne lære dansk effektivt uden at spilde tiden.

Venner fortalte mig at IA Sprog var den bedste skole. Nu har jeg gået til dansk i to år og jeg kan virkelig anbefale det her sted, fastslår han.

Kinesiske Liya Chen og Samayeh Raiaeineiad følger trop med ros til skolens effektive læringsmiljø og et spændende undervisningsmateriale.

Oveni fremhæver Copenhagen Post den omfattende brug af computerprogrammer, videoer og andre innovative læringsmetoder, udviklet af IA Sprog.

Til denne begejstring peger forstander Jørgen Jespersen beskedent på at IT bare er et værktøj: Inden for moderne sprogundervisning gør mange vigtige faktorer sig gældende, såsom veluddannede, professionelle lærere, et godt og gennemprøvet produkt og et inspirerende miljø. Kun hvis teknologien føjes til al dette, virker den, siger han.