Kursister der får Dansk på arbejdspladsen af IA Sprog

IA Erhverv
Dansk på arbejdspladsen

Har du udenlandske medarbejdere, som skal lære dansk? Så er IA Sprogs målrettede danskundervisning for udenlandske ansatte på danske virksomheder det helt rigtige undervisningstilbud. Undervisningen styrker de ansattes dansksproglige kompetencer og giver dem indsigt i dansk arbejdspladskultur.

Uanset om medarbejderne skal lære dansk fra bunden eller have opkvalificeret det dansk, de allerede kan, afdækker vores konsulenter jeres virksomheds særlige behov og de ansattes dansksproglige niveau, så vi kan skræddersy danskundervisningen præcis til jer.

IA Sprog har mange års erfaring med danskundervisning tilpasset bestemte virksomheder og brancher. Vi gør undervisningen relevant, brugbar og effektiv for den enkelte virksomhed og dens medarbejdere. Den brancherettede danskundervisning kan ydermere målrettes specifikke grupper – eksempelvis større medarbejdergrupper fra bestemte lande.

Dansk på arbejdspladsen foregår på virksomheden i eller uden for arbejdstiden. Holdene er på minimum otte personer. Har du færre end otte medarbejdere med behov for danskundervisning, kan vi også tilbyde særlige hold til dem – her vil undervisningen dog oftest foregå på sprogcentret på Vibevej i København.

Info

 • Hvem kan deltage?

  Ansatte på virksomheder i Danmark.
 • Undervisningstider

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
 • Hvornår er holdopstart?

  Vi optager nye kursister løbende. Kontakt os for yderligere info.
 • Afsluttende prøver

  Prøve i Dansk 3 og eventuelt Studieprøven eller FVU-trin 1, 2, 3 og 4.
 • Hvor foregår undervisningen?

  Efter aftale med den enkelte arbejdsplads.
Kontakt os

Et multikulturelt studiemiljø med engagerede kursister fra hele verden

Vores kursister kommer fra hele verden. Det betyder at du på IA Sprog lærer dansk med mange forskellige mennesker som alle knokler for at lære det danske sprog.

Læs artikler om livet på skolen og mød vores kursister