Dansk for fortsættere

Bliv endnu bedre til dansk: IA Sprog har flere slags gratis kurser i dansk for fortsættere.

IA Sprogs fortsætterkurser tager hensyn til dit kendskab til dansk, din uddannelsesbaggrund og din tid i hverdagen.

 

Arbejdsmarkedsrettet dansk

Har du allerede kendskab til dansk, er Arbejdsmarkedsrettet dansk et godt sted at starte. Kurset består af 250 timers danskundervisning, der fokuserer på behovet for dansk på arbejdet eller på studiet. Arbejdsmarkedsrettet dansk tilbydes i flere sværhedsgrader – så selv om du er fortsætter, er der et kursus for dig. Kurserne findes som dag- og aftenkurser, og som Intensivt dansk og dansk om lørdagen.

Få hjælp fra IA Sprogs vejledere til at finde det rette danskkursus.

Læs mere om Arbejdsmarkedsrettet Dansk på IA Sprog.

Danskuddannelse 1, 2 og 3

Har du overstået dit kursus i Arbejdsmarkedsrettet dansk, kan du fortsætte på den gratis modulbaserede undervisning, som IA Sprog tilbyder under Danskuddannelse 1, Danskuddannelse 2 og Danskuddannelse 3. Udlændinge, der har ret til at opholde sig i Danmark, har ret til tre års gratis danskundervisning ud over kurset i Arbejdsmarkedsrettet dansk.

Også Danskuddannelse 1, 2 og 3 tager hensyn til kursisternes baggrund, tid og krav til sværhedsgrad.

Flygtninge eller familiesammenførte fra lande uden for EU/EØS og Schweiz, kan starte direkte på  den modulbaserede danskundervisning, Danskuddannelse 1, 2 eller 3.

Læs om Danskuddannelse 1, Danskuddannelse 2, Danskuddannelse 3.

FVU – Forberedende Voksenuddannelse

Har du lyst til at fortsætte med at lære dansk ud over sprogskolens almindelige tilbud? Så er Forberedende Voksenuddannelse, FVU, et godt og gratis tilbud til dig, som ønsker at kvalificere dig til et job eller forberede dig til at tage en uddannelse i Danmark.

Læs mere om FVU – Forberedende Voksenuddannelse.