Danskuddannelse 3 – dag og aften

Danskuddannelse 3 – daghold:
IA Sprogs daghold på Danskuddannelse 3 får undervisning tre gange om ugen på sprogcenteret. Hver gang med tre lektioners klasseundervisning og en times undervisning på værksted – i alt 12 lektioner om ugen.

Holdundervisningen sker bl.a. ved hjælp af IA Sprogs eget undervisningssystem Skolegade. Skolegade-systemet består bl.a. af en mængde IT-øvelser, som kursisterne individuelt kan bruge i værkstedet til at træne forskellige sproglige discipliner som diktat, grammatik, lytteforståelse m.m. Som kursist på IA Sprog kan du altså bruge IT-øvelserne i det tempo, der passer dig og med fokus på de færdigheder, du har brug for at træne.

Danskuddannelse 3 – aftenhold:
IA Sprog tilbyder også Danskuddannelse 3 på aftenhold. Der er undervisning to gange om ugen med tre lektioner pr. gang, altså seks lektioner om ugen. Undervisningen finder sted enten fra kl. 16.15 til 18.45 eller fra kl. 19.00 til 21.30. Det er altså muligt at vælge et tidspunkt, der passer bedst i forhold til arbejde og familie.

Er du kursist på aftenhold, kan du desuden supplere klasseundervisningen med en times værkstedsundervisning pr. gang, så du kommer op på otte lektioners undervisning om ugen. I værkstedet kan du enten lave IT-øvelser, f.eks. i Skolegade-systemet, eller du kan lave lektier. I værkstedet er der lektiehjælpere, som kan assistere.

IA Sprogs mentorprogram for kursister på Danskuddannelse 3:

IA Sprog samarbejder med forskellige firmaer om mentorprogrammer, der hjælper højtuddannede kursister med at søge job i Danmark. Læs her interviewet med indiske Dimple, der fik job i Danmark via mentorprogrammet.