Danskuddannelse 2 – dag og aften

Danskuddannelse 2 – daghold:
IA Sprogs daghold på Danskuddannelse 2 får undervisning tre gange om ugen. Hver gang med tre lektioner i klassen og en times undervisning på værksted – i alt 12 lektioner om ugen på sprogcentret.

Holdundervisningen er en blanding af temaundervisning og undervisning efter faste bogsystemer som IA Sprogs eget undervisningssystem Skolegade. Skolegade-systemet består bl.a. af en mængde IT-øvelser, som kursisterne individuelt kan bruge i værkstedet til at træne forskellige sproglige discipliner som diktat, grammatik, lytteforståelse m.m.

Danskuddannelse 2 – aftenhold:
IA Sprog tilbyder også Danskuddannelse 2 på aftenhold. Der er undervisning på sprogcentret to gange om ugen med tre lektioner pr. gang, dvs. seks lektioner om ugen. Undervisningen finder sted enten fra kl. 16.30 til 18.45 eller fra kl. 19.00 til 21.15. Det er altså muligt at vælge et tidspunkt, der passer bedst i forhold til arbejde og familie.

Som på dagholdene er undervisningen på aftenhold bygget op over faste bogsystemer og temaundervisning. Kursister på aftenhold kan desuden supplere klasseundervisningen med en times værkstedsundervisning pr. gang, så de kommer op på otte lektioners undervisning om ugen. I værkstedet kan de enten lave IT-øvelser, f.eks. i Skolegade-systemet, eller læse lektier. I værkstedet er der lektiehjælpere, som kan assistere.